0.97 gram

Toont alle 7 resultaten

 • Kinderoorbellen, Zilveren oorhangers, roze konijn met wit hartje met kristal

  Wat zijn ze leuk hè, deze roze konijntjes. Het witte hartje op hun vacht zegt het al: ze zijn bijzonder lief! En de kristal in het hartje zegt dat ze ook nog eens heel speciaal zijn!

  13.99
 • Kinderoorbellen, Zilveren oorhangers, roze pinguïnijsje in blauw bakje

  Weet jij waarom ijsberen geen pinguïns eten? Dat komt omdat ijsberen op de Noordpool leven en pinguïns op de Zuidpool! Pinguïns kunnen heel goed tegen kou, het mag voor hen tot wel 70 graden vriezen!

  12.99
 • Kinderoorbellen, Zilveren oorhangers, oranje tijger

  Mooie zilveren oorhangers met een lief tijgertje: schattig en stoer tegelijk! De oorbellen zijn voorzien van een brisure sluiting en daardoor zijn ze makkelijk in en uit te doen. Bovendien blijven ze goed zitten, waardoor kinderen deze oorbellen niet snel verliezen.

  13.99
 • Gold plated teenring, twee gedraaide bandjes

  Ja, we love silver, maar we houden ook van de uitstraling van goud. Echt goud is duur, zeker voor sieraden die je misschien maar enkele seizoenen draagt. Gold plated sieraden zijn daarvoor dé oplossing!

  11.99
 • Zilveren teenring, pijl met hart

  Bij deze zilveren teenring is een pijl met een hart te zien. Een pijl waarvan de voorkant een hart heeft wordt in verband gebracht met Cupido. Wiens hart ga jij stelen?

  12.99
 • Kinderoorbellen, Zilveren oorhangers, giraf

  Giraffen zijn prachtig, vind je ook niet? Hun tong ziet er blauwig uit. Dat komt door een speciaal laagje dat de tong beschermt tegen de zon. Zo kan hun tong in het warme Afrika niet verbranden.

  13.99
 • Zilveren teenring met bloemetjes

  Deze teenring doet denken aan de hippietijd met zijn flowerpower. Dat komt niet alleen door het bloemetjesmotief, het komt ook door het gebruik van glimmend en geoxideerd – zwart – zilver. Dat geeft een nostalgische uitstraling.

  12.99
Winkelwagen
0
3 halen 2 betalen