0.95 gram

Toont alle 6 resultaten

  • Kinderoorbellen, Zilveren oorringen, blauwe zeester met kristallen

    Kom helemaal in zomer sferen met deze zilveren oorringen! Aan de oorbellen hangt een blauwe zeester, met daarin blauwe kristallen. Dit geeft het sieraad een extra mooi effect! Draag deze zilveren oorringen naar het strand, of gewoon naar school!

    12.99
  • Zilveren oorringen met hanger, Zeeuws knopje

    Misschien droeg je moeder of je oma vroeger zo’n knopje als oorsteker. Zeeuwse knopjes zijn vele jaren lang heel populair geweest als zilveren oorbellen. Als hanger aan een paar oorringen zijn ze super hip.

    12.99
  • Zilveren ring, dubbel gevlochten

    Met deze prachtige gedetailleerde ring heb jij een speciaal sieraad aan jouw voet! De ring is met dubbele banden gevlochten, en de banden hebben veel details. Ook zijn ze deels geoxideerd, wat deze ring een nog mooier effect geeft!

    15.99
  • Zilveren ring, deco

    Het hart staat symbool voor liefde en gevoelens. In deze opengewerkte zilveren ring zien we in het midden een groter hart, gevolgd door kleine hartjes. Deze hartjes ring maakt jouw outfit af.

    15.99
  • Rose gold plated teenring, steentjes

    Een leuk item voor in de zomer! Deze subtiele teenring is rose gold plated en open gewerkt aan de boven kant. De teenring is ingelegd met zilveren steentjes. Op deze manier valt hij toch goed op!

    12.99
  • Gold plated oorstekers, G sleutel

    Is muziek echt jouw ding? Dan zijn deze gold plated oorstekers zeker wat voor jou! Deze G sleutel staat prachtig in jouw oren, en is ook leuk te combineren als je meerdere gaatjes hebt. De oorstekers zijn van zilver gemaakt, met een gouden laagje eroverheen.

    9.99
Winkelwagen
0
3 halen 2 betalen