0.72 gram

Toont alle 14 resultaten

 • gold plated Alpaca

  Kinderoorbellen, Gold plated oorstekers, alpaca

  Wat een schattige alpaca’s met hun lieve kop en hun lekkere zachte krullen. Ze zijn heel populair omdat je ze zo heerlijk kunt knuffelen. Deze mooie oorstekers zijn van zilver met een gouden laagje. Gold plated noemen we dat.

  10.99
 • Zilveren oorringen, 20 mm plain

  Deze tijdloze oorringen hebben een doorsnede van 20 mm, wat overeenkomt met een muntstuk van 10 eurocent. Wil je ze wat kleiner? Dan hebben we ook deze oorringen SF1666 van 16 mm voor jou.

  11.99
 • Zilveren ear cuff, salamander

  Salamanders staan symbool voor verandering. Met deze zilveren ear cuff aan jouw oor ben jij klaar voor elke verandering. Ook staat de salamander vrolijk aan jouw oor, en val je extra op door deze ear cuff!

  11.99
 • Gold plated Bali hoops, slingertjes en getwijnde spiralen

  Voor de liefhebbers van gouden sieraden heeft WeLoveSilver vergulde Bali hoops. Deze oorringen hebben een doorsnede van een centimeter, maar we hebben ze ook van 12, 14 of bijvoorbeeld 16 mm doorsnede.

  11.95
 • Kinderoorbellen, Zilveren oorstekers, rode kersen met gezichtje

  Kersen zijn lekker, maar ook heel gezond. Ze zijn bijvoorbeeld heel goed voor je hart en voor je humeur, je wordt er vrolijk van. Deze kersen zijn zelf ook heel vrolijk, dat is helemaal leuk!

  9.99
 • Zilveren ring, panda

  Aan deze zilveren ring zit een bedel van een panda. De pandabeer straalt zachtaardigheid uit met zijn zwarte plekken rondom zijn ogen, oren en poten. Ze staan dan ook symbool voor vrede en rust.

  12.95
 • Zilveren verstelbare ring, cupcake met kristal

  Deze zilveren ring heeft een bedel van een cupcake. De ring is verstelbaar en is ingelegd met een paars kristal. Op de cupcake zitten glitters, hierdoor zul jij zeker opvallen!

  12.95
 • Kinderoorbellen, Zilveren oorringen met hanger, roze konijn

  Wat een vrolijk konijn is dit, zie hem eens lachen! Konijnen maken graag gekke sprongen als ze vrolijk zijn. Zo’n grappige sprong met vier poten in de lucht wordt een ‘binky’ genoemd.

  11.99
 • Gold plated oorringen, plain, 20 mm

  Deze gold plated oorringen hebben een basis van 925 Sterling zilver. Hier blijft het laagje van echt goud uitstekend op ‘plakken’. Deze oorbellen hebben een doorsnede van 20 mm, waarmee ze zo groot zijn als een 10 eurocent muntje.

  10.99
 • Kinderoorbellen, Zilveren oorstekers, roze kersen met gezichtje

  Kersen heb je in verschillende kleuren. Rood natuurlijk, maar ook donkerroze en donkerpaars, bijna zwart. En wist je dat er ook gele kersen bestaan? Die zie je niet zo vaak, maar ze smaken net zo zoet!

  9.99
 • Zilveren ear cuff met hanger, Keltische knoop

  Keltische knopen hebben van oudsher een belangrijke decoratieve waarde. Het zijn vaak ingewikkelde patronen, soms zonder einde of begin. Deze ear cuff draag je zo, dat de hanger vrij hangt.

  10.99
 • Kinderoorbellen, Zilveren oorringen met hanger, panda met hart

  Een panda is een beer, maar wel een heel speciale! Alle beren eten vlees, maar een panda is nogal sloom en daarom kan hij geen dieren vangen om op te eten. Dus eet hij maar bamboe.

  12.99
 • Zilveren teenring, zonnetjes

  Ja, een teenring hoort echt bij de zomer, hoewel je hem ook om je bovenste vingerkootje kunt dragen. Ook echt bij de zomer hoort de zon. Deze zonnige teenring is dus een echte zomerhit!

  12.99
 • Rose gold plated Bali hoops, slingertjes en spiraalvormen

  Het roze goud is helemaal in, het is een kleur die je bijvoorbeeld ook ziet bij telefoons. Het is daarom wel heel gaaf dat je ook de super leuke Bali hoops met een laagje roségoud bij WeLoveSilver kunt bestellen!

  11.95
Winkelwagen
0
3 halen 2 betalen