0.7 gram

Toont alle 11 resultaten

 • Zilveren oorbel langwerpig hart kristal

  Zilveren oorringen met lange hanger, kristal en hartje

  Mooie, zwierige oorbellen zijn dit. Aan de zilveren oorringen hangt een kristal en daaronder hangt nog een zilveren hartje. En ze zijn niet alleen voor kinderen, je grote zus, moeder of tante vindt ze vast ook heel gaaf!

  12.99
 • Zilveren oorbel langwerpig ster kristal

  Zilveren oorringen met lange hanger, kristal en ster

  Symbolen als sterretjes en hartjes zijn tijdloos én leeftijdloos. Ze passen overal bij en iedereen – groot en klein – kent ze en vindt ze leuk. Dit zijn oorbellen dus om heel lang plezier van te hebben!

  12.99
 • Kinderoorbellen, Gold plated oorringen, ster van kristal

  Shine like a star met deze gold plated oorringen! Aan deze gouden oorringen hang een kristallen ster. Dit zijn de perfecte oorbellen voor een feestelijke gebeurentis maar kunnen natuurlijk ook gewoon dagelijks worden gedragen.

  12.99
 • Gold plated oorbel peace teken

  Gold plated oorringen met vredesteken hanger

  Het vredesteken werd ontworpen als teken voor ‘nucleaire ontwapening’. Een wereld zonder atoombom zou een wereld in vrede betekenen, daarom is het over de hele wereld het teken van vrede geworden.

  12.99
 • Zilveren ketting, triquetra

  Deze zilveren ketting heeft een triquetra hanger. Triquetra is een middeleeuws symbool van oneindigheid en vertegenwoordigt ook bescherming en staat ook wel bekend als trinity knot.

  15.99
 • Rose oorbel peace teken

  Rose gold plated oorringen met peace teken

  Het peace teken is opgebouwd uit twee letters uit het vlaggenalfabet, namelijk de N en de D. Ze staan voor Nuclear Disarmament – nucleaire ontwapening – dus een vredige wereld zonder kernwapens.

  12.99
 • Ronde zilveren oorbel met een wit hartje

  Black rhutenium plated oorringen met hanger, wit kristallen hart

  Deze zilveren oorringen schitteren heel mooi, in het zonlicht zie je ineens allemaal mooie kleurtjes verschijnen in de witte hartjes met doorzichtige kristallen die aan de oorringen hangen.

  12.99
 • Gold plated ronde hartjes bloem

  Gold plated oorringen met hanger, hartjesbloem

  Elke bloem heeft een hart, maar deze bloemen hebben er negen! Het echte hart van de bloem wordt gevormd door een fonkelende kristal en daaromheen zitten de 8 kroonblaadjes in de vorm van hartjes.

  9.99
 • Zilveren oorbel peace teken

  Zilveren oorringen met peace-teken

  Ben jij tegen oorlog en wapens en zou je willen dat het overal op de wereld vrede was? Dan zijn dit jouw oorbellen. Aan de oorringen hangt namelijk het internationaal bekende peace-teken, of vredesteken.

  12.99
 • Zilveren oorbellen set, Bali hoop, zonnetje en roos

  Wat een leuke set van drie paar oorbellen is dit! Naast de Bali hoops zitten er twee paar oorstekers bij, een zonnetje en een roos. Ook om ze – afzonderlijk – cadeau te geven is natuurlijk mogelijk!

  19.99
 • Zilveren hoop met roze hartje

  Black rhutenium plated oorringen met roze hartje

  Rhutenium is een bijzonder hard en slijtvast metaal dat pas bij hele hoge temperaturen kan oxideren, of roesten. Deze zilveren oorringen met een laagje rhutenium hebben een zwarte glans, wat heel mooi staat bij het roze hartje.

  12.99
Winkelwagen
0
3 halen 2 betalen