0.35 gram

Toont alle 12 resultaten

 • Kinderoorbellen, Zilveren oorringen, regenboogkleuren

  Oh, wat zijn dit een mooie oorringen! De felle, gevlamde kleurtjes van deze zilveren oorbellen zijn echt heel bijzonder. Je zult met deze oorringen – of oorringen, zoals ze ook genoemd worden – wel opvallen!

  10.99
 • Flamingo

  Kinderoorbellen, Roze flamingo oorstekers

  Helemaal hip ben je met deze oorstekers met een roze flamingo. De trend begon in Amerika en sloeg al snel over naar Europa. Hij is dan ook wel erg leuk met zijn lange poten en roze veren!

  10.99
 • Kinderoorbellen, Zilveren oorstekers, roze vlinder met kristallen

  Vlinders zien er niet alleen kwetsbaar uit, ze zijn het ook. Hun vleugeltjes kunnen heel gemakkelijk kapot gaan. Gelukkig zijn deze vlinder oorstekers een stuk steviger met hun speciale e-coating!

  10.99
 • Kinderoorbellen, Zilveren oorstekers, bliksemschicht in regenboogkleuren

  De natuurkundige Isaac Newton ontdekte dat je licht kunt ‘breken’ en dat het dan uiteenvalt in zeven basiskleuren, namelijk de kleuren van de regenboog: rood, oranje, geel, groen, blauw, indigo en violet.

  10.99
 • Kinderoorbellen, Zilveren oorstekers, flamingo

  Mega cute deze lieve flamingo’s! De zilveren oorstekers brengen jou helemaal in tropische sferen. De kleurrijke flamingo’s zijn roze en zijn super leuk voor de zomer, maar bijvoorbeeld ook om jouw winter outfit wat kleur te geven!

  10.99
 • Kinderoorbellen, Zilveren oorstekers, lieveheersbeestjes

  Wat een lieve lieveheersbeestjes! Lieveheersbeestjes zijn belangrijk in de tuin, ze eten namelijk luizen op. Luizen zijn kleine beestjes die planten eten en virussen verspreiden en die willen we niet in onze tuin!

  10.99
 • Driehoek

  Gold plated oorstekers, gelijkzijdige driehoek

  De driehoek heeft in verschillende culturen verschillende betekenissen. Vaak hebben ze te maken met een drie-eenheid, zoals in het christendom bijvoorbeeld. Maar ook vader – moeder – kind, opkomst – behoud – ondergang of verleden – heden – toekomst.

  11.99
 • Kinderoorbellen, Zilveren oorstekers, regenboog met blauw wolkje en roze bloem

  Regenbogen zijn bijzonder. Je kunt ze wel zien, maar niet aanraken. Alleen sprookjesdieren kunnen ze aanraken en die prachtige regenbogen bijvoorbeeld als glijbaan gebruiken. Zo kunnen ze zo vanuit de lucht naar de aarde glijden!

  10.99
 • Ronde

  Gold plated oorstekers, schijfje

  Simpel maar mooi zijn deze gladde, glanzende, gold plated schijfjes. Je kunt ze echt overal bij dragen omdat ze zo’n basic vorm hebben. Maar je kunt ze ook heel goed combineren met andere oorstekers als je meerdere gaatjes hebt.

  10.99
 • Zilveren ear cuff met schelp

  Onder de zilveren oorbellen is de ear cuff steeds populairder aan het worden. Ze zijn dan ook echt super hip, zelfs onze koningin draagt ze! Ze worden per stuk verkocht, want je draagt ze in één oor.

  9.99
 • Zilveren ear cuff, bloemetjes

  Wij bij WeLoveSilver zijn fan van de ear cuff. Waarom? Omdat je hem solo kunt dragen of in combinatie met andere oorsieraden. En omdat je er geen gaatje voor nodig hebt. En tot slot omdat hij helemaal hip is!

  9.99
 • Kinderoorbellen, Zilveren oorstekers, dobbelsteen

  Voor iedereen die van spelletjes houdt, heeft WeLoveSilver deze leuke zilveren oorbellen met dobbelsteen. Wat is jouw favoriete spelletje met een dobbelsteen? Ganzenbord? Monopoly of Mens erger je niet? Of misschien wel dobbelen of yahtzee?

  10.99
Winkelwagen
0
3 halen 2 betalen