Flamingo

Toont alle 8 resultaten

 • Flamingo

  Oorstekers met roze flamingo, roze poten

  De Flamingo is een vogel die het liefst in grote groepen leeft. Hun kindertjes gaan naar een heuse crèche, die wordt geleid door een paar volwassen flamingo’s. Leuk om te weten, toch?

  9.99
 • Flamingo

  Creolen met flamingo hanger

  Wist je dat je ook in Nederland af en toe een flamingo kunt tegenkomen? Dat is dan een flamingo die ontsnapt is uit een dierentuin bijvoorbeeld. Eigenlijk best zielig, want ze leven het liefst in grote groepen.

  11.95
 • Flamingo

  Roze flamingo oorstekers

  Helemaal hip ben je met deze oorstekers met een roze flamingo. De trend begon in Amerika en sloeg al snel over naar Europa. Hij is dan ook wel erg leuk met zijn lange poten en roze veren!

  9.99
 • Zilveren ketting met hanger, flamingo

  Weet jij waarom deze flamingo op één poot staat? Als hij de andere poot ook optrekt, valt hij om! Flauw hè? Nee, ze doen dat zodat er maar één poot koud wordt in het water en de andere warm blijft.

  14.99
 • Zilveren oorstekers, flamingo met roze kristallen

  Wat zijn flamingo’s een gave vogels hè? Wist je dat er zelfs in Nederland flamingo’s voorkomen? Echte, roze flamingo’s? Ze overwinteren bijvoorbeeld in het Grevelingenmeer, een groot meer in Zeeland.

  10.99
 • Zilveren oorstekers, flamingo

  Flamingo’s zijn tof! Eerst waren ze vooral populair in Amerika, maar nu zijn ze dat bij ons ook. Jij hebt vast wel een roze trui of een roze jurk waar deze oorstekers super bij staan.

  11.95
 • Flamingo

  Zilveren ketting met flamingo hanger

  In Amerika zijn ze een ware rage, maar ook in Nederland worden de flamingo’s steeds populairder. Zo’n roze vogel is dan ook wel super leuk, zeker met zo’n mooi schitterend steentje als oog.

  14.95
 • Flamingo

  Oorstekers met roze flamingo, gele poten

  Deze oorstekers met roze flamingo staan dan wel tussen de kinderoorbellen, maar er zijn ook een heleboel volwassenen die ze geweldig vinden! Misschien wil je moeder ze ook wel hebben, dat zou leuk zijn!

  9.99
Winkelwagen
0
3 halen 2 betalen