Fatima

Toont alle 5 resultaten

 • Zilveren oorringen met hanger, (k)hamsa

  Het beschermende handje komt in verschillende culturen voor. Zo heb je het ‘handje van Mirjam’ in de joodse traditie en het ‘handje van Maria’ in de christelijke. Je herkent het Islamitische ‘handje van Fatima’ aan de twee duimen.

  12.49
 • Zilveren oorhangers, hamsa

  Het handje van Fatima of (k)hamsa, is een symbool dat in een groot deel van de wereld – en niet alleen in de moslimwereld – wordt gezien als een beschermend symbool dat het kwade afweert.

  12.99
 • Zilveren oorringen met hanger, hamsa

  De hamsa, khamsa of handje van Fatima is een belangrijk, beschermend amulet. Het weert het boze oog – het ongeluk dat een ander je toewenst – af, dat bijvoorbeeld ontstaan is vanuit jaloezie, gekrenkte trots of gekwetstheid.

  12.99
 • Zilveren ketting, Hamsa handje

  De Hamsa hand staat voor geluk, maar ook voor steun en trouw. Het brengt de drager geluk, goedheid en een goede gezondheid. Deze zilveren ketting met Hamsa hand zal dus alleen maar goeds brengen!

  18.99
 • Zilveren oorstekers, hamsa met parelmoer

  De hamsa’s of ‘handjes van Fatima’ zie je tegenwoordig overal. Het handje met de twee duimen is een beschermend amulet dat het kwade afweert. Maar natuurlijk kun je hem ook dragen omdat je hem mooi vindt!

  10.99
Winkelwagen
0
3 halen 2 betalen