Eenhoorn sieraden

Alle eenhoorn sieraden in de eenhoorncollectie van WeLoveSilver zijn gemaakt van 925 sterling zilver. Dat zegt je misschien niet zoveel, maar het betekent dat het gebruikte zilver voor 92,5% puur zilver is. Geen 100%, want puur zilver is te zacht om te gebruiken, dan zouden die mooie eenhoorn hangertjes, eenhoorn oorbellen, eenhoorn ringen en eenhoorn armbanden veel te gemakkelijk vervormen. Je hebt in andere winkels wel eenhoorn sieraden met minder zilver, maar niet met meer dan 92,5%. WeLoveSilver werkt alleen met de beste materialen.
De mooie kleurtjes die je bij veel eenhoorn sieraden in onze eenhoorncollectie ziet, zijn van epoxy. Dat is een hard materiaal dat zich heel goed hecht aan het zilver, je hoeft dus niet bang te zijn dat er ineens een kleur wegvalt.
Ook kom je bij onze eenhoorncollectie wel zilveren eenhoorn sieraden met schitterende steentjes en kristallen tegen.
Over alle ringen, eenhoorn oorbellen, armbanden en hangertjes uit de eenhoorn collectie van WeLoveSilver komt een speciale e-coating om het sieraad – én de kleur – extra te beschermen.

Ook voor alle eenhoorn sieraden geldt: drie halen, twee betalen!

Lees meer

Resultaat 1–64 van de 68 resultaten wordt getoond

 • Eenhoorn

  Creolen met eenhoornhangers, met vleugels

  Wat een schatjes zijn dit. Zouden het jonge eenhoorns zijn? Ze zien er zo lief uit met hun zachte kleurtjes en hun zilveren vleugels. Waar zou jij met hen naartoe willen vliegen?

  11.99
 • Eenhoorn

  Creolen met hanger, eenhoorn en roze Swarovski kristal

  Aan de creolen hangt een echte roze Swarovski kristal. Veel mensen vinden dit de mooiste kristal die er bestaat. En aan die kristal hangt een eenhoorn met roze manen en staart. Gaaf hè?

  11.95
 • Eenhoorn hoops

  Creolen met hanger, eenhoorn met roze manen en staart

  Ah, deze zijn ook leuk! Kijk eens naar die volle bos roze manen, zou jij die ook niet eens willen borstelen? Als je op zijn rug klimt, kun je je in ieder geval goed aan de manen vasthouden!

  11.95
 • Zilveren unicorn oorbel met roze en kristal kleurige steentjes

  Creolen met hanger, hoofd van eenhoorn met kristallen halsband

  Wat een mooie creolen zijn dit! Om de hals van deze eenhoorn zit een mooie band met kristallen en in haar krullerige roze manen heeft ze allemaal glitters in verschillende kleurtjes.

  12.99
 • Zilveren unicorn oorbel met roze kleurige steentjes

  Creolen met hanger, hoofd van eenhoorn met roze kristallen halsband

  Dit is misschien wel de koningin van de eenhoorns, zo mooi is ze! Ze draagt een roze band om haar nek met roze kristallen. In haar roze manen, die heel mooi krullen, heeft ze allemaal kleurige glitters.

  12.99
 • Eenhoorn

  Creolen met hangers, eenhoorn met glinsterend roze manen

  Welke vind jij het leukst, deze creolen met hanger of deze oorstekers? Moeilijk kiezen hè, ze zijn allebei zo leuk met die glinsterende roze manen! En ze passen allebei precies bij deze ring.

  11.95
 • Eenhoorn

  Eenhoorn oorstekers met veel kleurige, glimmende steentjes

  Het lijkt wel of deze eenhoorns met confetti zijn bestrooid, het ziet er in ieder geval heel feestelijk uit! Er zit een speciaal laagje over deze oorstekers, de kleurige stukjes blijven goed zitten.

  9.99
 • Eenhoorn

  Eenhoorn oorstekers met verschillende kleuren

  Wat heeft WeLoveSilver toch veel verschillende oorbellen met eenhoorns! Vind je het moeilijk om te kiezen? We hebben een speciale actie: je kunt er bij ons drie kopen voor de prijs van twee!

  9.99
 • Gold plated unicorn oorbel met verschillende kleurtjes en een roze hartje

  Gold plated creolen, eenhoorn met roze hartje op de bil

  Wat zijn deze eenhoorns schattig! Ze lijken wel te lachen en met dat gebogen been zien ze er ook heel speels uit. Ze hebben een roze hoorn, roze hoefjes en een roze sterretje op hun bil.

  12.99
 • Gold plated unicorn oorsteker met roze en licht roze steentjes

  Gold plated eenhoorn oorstekers met roze kristallen

  In de krullende manen van deze eenhoorn zitten allemaal kleine gekleurde steentjes en om de hals heeft deze schoonheid een band met roze kristallen. Echt eenhoorns om helemaal verliefd op te worden!

  9.99
 • Gold plated unicorn oorsteker met paars en roze

  Gold plated oorstekers, eenhoorn met roze hartje op de bil

  Deze schattige, speelse eenhoorns zijn hetzelfde als de eenhoorns die aan deze creolen hangen. Wat heb jij het liefst: oorstekers of creolen? Of wil je misschien in je ene oor een creool en in het andere een oorsteker?

  9.99
 • Gold plated zilveren vliegende unicorn oorsteker met roze en paars

  Gold plated oorstekers, steigerende eenhoorn met vleugels

  Deze eenhoorns staan te trappelen om weg te vliegen, zie je dat? Zou jij ook wel met hen mee wil vliegen en allemaal avonturen beleven? Je kunt er in ieder geval over fantaseren met deze mooie oorbellen.

  9.99
 • Zilveren/roze oorbel unicorn

  Oorhangers, eenhoornhoofd met roze halsband

  We schreven het al bij de creolen die deze zelfde eenhoorns als hanger hebben: dit is vast de koningin van de eenhoorns omdat ze zo mooi is. Maar welke is nu de echte eenhoornkoningin?

  9.99
 • Eenhoorn

  Oorstekers met eenhoorn in zoete kleuren, met vleugels

  Wat zien deze eenhoorns met zilveren vleugels er lief uit, hè? Dat komt vast door die grote ogen en de kleur van de manen en de staart in zoet roze en geel. Worden deze voor jou?

  9.99
 • Eenhoorn

  Oorstekers met eenhoorn met verschillende kleuren steentjes

  Wat denk jij, is deze eenhoorn een schimmel, net zoals het paard van Sinterklaas? Hij is bezaaid met kristalletjes – het zijn er wel 25! – en daarom schitteren deze oorstekers in je oren.

  9.99
 • Eenhoorn

  Oorstekers met eenhoorn met vleugels

  De mooie lange paarse staart en de zilveren vleugels vallen echt op bij deze sprookjesachtige eenhoorn. Hij heeft manen in verschillende kleurtjes en dat staat heel vrolijk, vind je ook niet?

  9.99
 • Eenhoorn

  Oorstekers met eenhoorn, blauw-paars

  Deze magische eenhoorn nodigt je uit voor een ritje. Hij is er al voor gezadeld. Houd je vast aan zijn paarse manen en beleef de mooiste avonturen met jouw lievelingseenhoorn.

  9.99
 • Eenhoorn

  Oorstekers met eenhoornhoofd met glinsterend roze manen

  In de roze, krullerige manen die rond de hoorn van deze vriendelijke eenhoorn vallen, zitten glanzende steentjes verborgen. En om zijn hals heeft hij – of is het een zij? – een tuigje met schitterende kristallen.

  9.99
 • Eenhoorn

  Oorstekers met eenhoornhoofd met paarse manen

  Is een eenhoorn een mannetje of een vrouwtje? Dit exemplaar met paarse manen lijkt wel een vrouwtje, vind je ook niet? Om haar hals draagt ze een band met drie fonkelende kristallen.

  9.99
 • Eenhoorn

  Oorstekers met roze Swarovski kristal en eenhoornhanger

  Deze zilveren oorstekers hebben een roze Swarovski kristal waaraan een eenhoorn met roze manen en staart hangt. Een Swarovski kristal is heel speciaal en dat past goed bij de magische eenhoorn!

  12.50
 • Eenhoorn

  Oorstekers, eenhoorn met halsband met drie kristallen

  Deze eenhoorn is een echte dame, ze ziet er heel voornaam uit met die golvende rood-roze manen en die drie kristallen op haar halsband. We Love Silver heeft dit model in verschillende kleuren, welke vind jij het mooist?

  9.99
 • Eenhoorn

  Oorstekers, eenhoorn met hartje op de bil

  Zie je dat? Deze schattige eenhoorns in zachte pastelkleuren hebben een hartje op hun bil. Ze zien er ook heel speels uit, alsof ze zo met vrolijke bokkensprongen weg zullen rennen.

  9.99
 • Eenhoorn

  Oorstekers, feestelijke eenhoorns met hartje op de bil

  Dit lijken wel eenhoorn veulens, de kindertjes van een eenhoorn. Ze zien er heel feestelijk uit met hun rode hoorn op hun hoofd waarin kleine steentjes glinsteren. En op hun bil hebben ze een rood hartje.

  9.99
 • Eenhoorn

  Oorstekers, kleurige eenhoorn met geel sterretje op de bil

  Deze eenhoorn met manen en staart in de primaire kleuren – rood, geel en blauw – heeft een gele hoorn, gele hoeven en een geel sterretje op zijn bil. Als jij van heldere kleuren houdt, zijn deze oorstekers voor jou!

  9.99
 • Zilveren rose unicorn oorsteker met paars en roze

  Rose gold plated oorstekers, eenhoorn met paars en roze

  Roze goud is helemaal in en dat zijn eenhoorns ook. Met deze oorstekers met een laagje roze goud en de eenhoorns, zit jij dus wel goed. PS: zou jij ook wel een roze hartje op je bil willen?

  9.99
 • Zilveren rose unicorn oorbel met roze en blauwe kleurtjes en een blauw hartje

  Rose plated creolen met eenhoorn hangers

  Dit model eenhoorn is heel populair en daarom hebben we ze in verschillende oorbellen, namelijk oorstekers, oorhangers en creolen. En dan kun je ook nog kiezen uit zilver of (roze) goud en de kleur van het hartje op hun bil.

  12.99
 • Zilveren rose vliegende unicorn oorsteker met roze en paars

  Rose plated oorstekers, eenhoorn met paarse vleugels

  De magische eenhoorns kunnen vliegen, wat zou het geweldig zijn als jij dat ook zou kunnen, toch? Nooit meer wachten voor een stoplicht en gewoon over de hoogste gebouwen kunnen vliegen, heerlijk moet dat zijn!

  9.99
 • Zilveren armband unicorn roze

  Schakelarmband met drie eenhoornhoofden met roze manen

  De roze manen vallen zwierig rond de hoorn op het hoofd van deze eenhoorns. Je kunt zien dat een eenhoorn heel erg lijkt op een paard en daarom zeggen we – net als bij een paard – ‘hoofd’ en geen ‘kop’.

  12.99
 • Zilveren armband unicorn

  Schakelarmband met kleurige eenhoorn

  Daar hebben we de populaire eenhoorn! Aan dit schakelarmbandje hangen drie kleurige eenhoornhoofden. Die kleurtjes zijn van epoxy, een heel sterk materiaal. Het armbandje heeft een speciale coating waardoor de kleuren niet zullen vervagen.

  12.99
 • Zilveren armband met eenhoorn

  Je bent ze vast al tegengekomen tussen de oorbellen van WeLoveSilver, deze super leuke eenhoorns met een hartje op hun bil. Ze zijn er in verschillende kleurtjes en staan allemaal heel goed bij deze armband.

  14.95
 • Zilveren armband met eenhoorn met vleugels

  Ja, deze armband past super leuk bij deze oorbellen met dezelfde eenhoorns. Gaaf hè? Die gekleurde glittertjes op de aqua kleurige vleugels zien er ook zo mooi uit, je zou ze wel de hele tijd zachtjes willen aaien!

  14.95
 • Zilveren armband met gevleugelde eenhoorn

  Soms heeft een eenhoorn vleugels, soms ook niet. Deze eenhoorn heeft ze wel, hele mooie zelfs, ze zijn roze en hebben een heleboel kleurige glittertjes. Deze armband staat leuk bij deze oorhangers, ook al zijn ze niet hetzelfde.

  14.95
 • Zilveren unicorn oorbel met blauw geel en rood en een blauw hartje

  Zilveren creolen met hanger, eenhoorn met blauw hartje

  Dit zijn de zelfde eenhoorns als die van deze oorstekers . Wat draag jij het liefst, oorstekers of creolen? Neem ze allebei, dan kun je er voor hetzelfde geld nog een ringetje of armband bij kiezen.

  12.99
 • Zilveren unicorn oorbel met verschillende kleurtjes

  Zilveren creolen met hanger, eenhoorn met veel kleurtjes

  Deze eenhoorn heeft veel kleurtjes. Haar staart is rood met geel en oranje, haar manen zijn roze en rond haar hals zit een lila met paarse band. Tot slot heeft ze lila hoefjes en een blauw hartje op haar bil.

  12.99
 • Eenhoorn

  Zilveren ketting met eenhoorn hanger

  Wat is hij leuk, deze eenhoorn, met zijn roze kleurtjes en goudgele hoorn op zijn hoofd! De eenhoorn heeft magische krachten, hij brengt moed en geluk. Deze eenhoorn hangt aan een echt zilveren schakelketting.

  14.95
 • Zilveren ketting met hanger, eenhoorn met roze manen en staart

  Wat een schattige eenhoorn is dit met die roze manen en staart. Ze heeft een blauw hartje op haar bil, dat ziet er heel leuk uit. Zou jij dat ook wel willen, zo’n mooi hartje op jouw bil? Lengte: 39 cm Kettingverlenging : 3 cm

  14.99
 • Zilveren ketting, eenhoorn hoofd met paarse manen

  Als je deze ketting koopt, samen met deze oorhangers, dan heb je een mega leuk setje! De glitters in de paarse manen schitteren net zo mooi als de paarse kristallen van de halsband.

  14.99
 • Zilveren ketting, eenhoorn hoofd met roze manen

  De eenhoorn aan deze ketting is hetzelfde als die van deze creolen. Beide hebben een halsband met kleurloze kristallen. Maar de ketting staat ook mooi bij de eenhoornsieraden met roze halsband, zoals deze creolen, deze oorhanger of deze oorstekers.

  14.99
 • Zilveren oorbel unicorn roze/blauw

  Zilveren oorhangers met eenhoorn, roze en blauw

  Wat zien deze eenhoorns er super lief uit! Die kun je toch niet laten hangen? Of ja, juist wel, maar dan in jouw oren. Als je goed voor ze zorgt, zullen het heel lang je beste vriendjes zijn!

  9.99
 • Zilveren oorbel unicorn roze/blauw/paars

  Zilveren oorhangers met eenhoorn, roze, blauw en paars

  Er was eens een eenzame eenhoorn. Niemand wilde met haar spelen omdat ze jaloers waren op haar mooie manen en staart. Toen kwam er een meisje en nam haar mee naar huis. En ze leefden nog lang en gelukkig.

  9.99
 • Zilveren oorbel unicorn roze/paars

  Zilveren oorhangers, eenhoorn met paarse vleugels

  Deze eenhoorns steigeren van ongeduld. Ze willen heel graag met iemand op hun rug naar de mooiste plekjes vliegen en betoverende avonturen beleven. Zou jij dat durven? Vooruit, spring maar op hun rug!

  9.99
 • Zilveren oorhangers, paarse eenhoorn

  Hou jij van paars en van eenhoorns? Dan bof jij. Deze elegante eenhoorndame heeft paarse manen met glitters en een mooie paarse halsband met paarse kristallen. Ze passen precies bij deze ketting  met eenhoorn

  14.95
 • Zilveren unicorn oorsteker met paarse en violet steentjes

  Zilveren oorstekers, eenhoorn hoofd met lila manen

  De eenhoorns van WeLoveSilver zijn allemaal speciaal. We hebben ze al gezien met roze en blauwe manen en met manen in verschillende andere kleuren. Deze zijn lila met gekleurde glitters. Mooi he?

  9.99
 • Zilveren oorstekers, eenhoorn hoofd met pluizig bolletje

  Deze mooie eenhoorndame met roze manen met glittertjes – die super goed past bij deze verstelbare eenhoorn ring  – heeft een zacht pluizig bolletje aan haar halsband hangen. Dat staat mooi, vind je ook niet?

  11.99
 • Zilveren unicorn oorsteker met roze en licht roze steentjes

  Zilveren oorstekers, eenhoorn hoofd met roze manen

  Met deze oorstekers vorm je een mooi setje met deze ketting, al heeft die een witte halsband. De eenhoornhoofden van deze oorstekers zijn wel weer hetzelfde als die van deze ring. Bestel ze samen en betaal er maar twee.

  9.99
 • Zilveren unicorn oorsteker met licht roze details

  Zilveren oorstekers, eenhoorn hoofd met wilde, roze manen

  Wat een mooie bos wilde, roze manen heeft deze zilveren eenhoorn. Je zou ze misschien wel willen vlechten, of juist niet? Ze zien er in ieder geval super leuk uit, deze zilveren oorstekers met eenhoorns!

  9.99
 • Zilveren vliegende unicorn oorsteker met paars en aqua glitters

  Zilveren oorstekers, eenhoorn met aqua vleugels

  Deze eenhoorns staan te steigeren om weg te mogen vliegen. Ga tussen hun aquakleurige vleugels met gekleurde glittertjes zitten en houd je stevig vast aan de paarse manen. We wensen je een goede vlucht!

  9.99
 • Silver Unicorn Stud Earrings

  Zilveren oorstekers, eenhoorn met blauw hartje op de bil

  Deze eenhoorns zien er echt heel leuk uit, vind je ook niet? Met hun mooie blauwe en roze manen en staart. En dat hartje op hun bil, in dezelfde kleur als de hoefjes, maken het helemaal af!

  9.99
 • Zilveren unicorn oorsteker met blauw, geel en rood

  Zilveren oorstekers, eenhoorn met blauwe hoefjes en blauw hartje

  Het zijn echt leukerdjes, deze speelse eenhoorns. Daar wil je vriendjes mee worden en er goed voor zorgen. Er goed voor zorgen kan door ze niet in te laten als je gaat zwemmen of slapen.

  9.99
 • Zilveren oorstekers, eenhoorn met pastelkleuren

  Super schattig zijn deze eenhoorns. Hun manen en staart zijn in pastelkleuren, dat zijn hele mooie, zachte kleuren als lila en roze. Ze zien er heel blij uit, ze hebben zin om met je te spelen!

  9.99
 • Zilveren unicorn oorsteker met licht roze, aqua en lila

  Zilveren oorstekers, eenhoorn met pastelkleurtjes

  Deze lieve eenhoorns hebben manen in mooie zachte kleuren. Die zachte kleuren noemen we pastelkleuren. Op hun bil hebben ze een blauw hartje en hun hoefjes zijn lila. Schattig hè?

  9.99
 • Silver Unicorn Stud Earrings

  Zilveren oorstekers, eenhoorn met roze hartje op de bil

  WeLoveSilver heeft echt heel veel eenhoorn oorbellen, hè? Vind je het moeilijk om te kiezen? Als je er drie uitzoekt, hoef je er maar twee te betalen. Dus neem deze en kijk gerust nog even verder.

  9.99
 • Zilveren unicorn oorsteker met regenboog kleuren

  Zilveren oorstekers, eenhoorn met verschillende kleuren manen en staart

  Deze eenhoorns hebben één been gebogen, daardoor lijkt het wel alsof ze klaar staan om weg te galopperen. Doe ze maar snel in het winkelwagentje, voordat ze er vandoor gaan!

  9.99
 • Zilveren oorstekers, eenhoorn op blauw wolkje

  Ach, kijk ze nou toch eens lekker slapen! Ze zijn vast heel moe van alle avonturen die ze beleefd hebben. Denk jij ook dat je heel lekker kunt slapen op zo’n mooi, zacht, blauw wolkje?

  9.99
 • Silver Unicorn Stud Earrings

  Zilveren oorstekers, eenhoorn paars met roze

  Deze super gave eenhoorns staan klaar om met je weg te vliegen. Hou je vast aan de paarse manen en verschuil je tussen de roze vleugels met de mooie glinsterende glittertjes.

  9.99
 • zilveren unicorn oorbel met steentjes in een blauw en paarse kleur

  Zilveren oorstekers, eenhoornhoofd met blauwe manen

  De blauwe manen met gekleurde glittertjes krullen rond de hoorn en oren van deze magische eenhoorn. Om haar hals draagt ze een lila band waar drie lila kristallen op zitten. Mooi hè?

  9.99
 • Zilveren unicorn oorsteker met aqua en licht aqua steentjes

  Zilveren oorstekers, eenhoornhoofd met blauwe manen en blauwe halsband

  Wat denk jij, is deze eenhoorn een mannetje of een vrouwtje? Blauw is de kleur van jongensbaby’s en roze is van meisjes. Dan zou dit dus een mannetje zijn en dit een vrouwtje.

  9.99
 • Zilveren unicorn oorsteker met licht roze steentjes

  Zilveren oorstekers, eenhoornhoofd met veel roze kristallen

  WeLoveSilver heeft heel veel verschillende oorbellen en andere sieraden met eenhoorns. Niet alleen in de eenhoorn collectie, maar ook hier tussen de kinderoorbellen staan er heel veel. Wij zijn benieuwd welke jij het mooiste vindt!

  9.99
 • Zilveren oorstekers, koala eenhoorn

  Je kunt deze koala eenhoorn ook unikoala – van unicorn en koala – of koalacorn of koacorn noemen. Welke naam ga jij deze groene schatjes met glittertjes geven als je ze in je oren doet?

  9.99
 • Zilveren oorstekers, mermicorn

  Deze eenhoorn met een zeemeerminnenstaart wordt een mermicorn genoemd, naar het Engelse mermaid (zeemeermin) en unicorn (eenhoorn). Een mermicorn leeft onder water, maar jij kunt deze oorbellen beter uitdoen voor je gaat zwemmen of douchen.

  9.99
 • Zilveren oorstekers, setje twee verschillende eenhoorns

  Twee verschillende soorten oorstekers, maar wel allebei met een eenhoorn. Zo kun je ze nog eens afwisselen. Je moet ze toch elke avond uitdoen, dan kun je de volgende dag kiezen welke je in wilt hebben.

  17.95
 • Zilveren oorstekers, walviseenhoorn

  Weet je dat er echt walvissen met een hoorn bestaan? Ze worden narwal genoemd. Hun hoorns zijn heel erg lang, als je daar een oorbel van had, zou de hoorn voorbij je oor komen!

  9.99
 • Eenhoorn

  Zilveren ring eenhoorn met vleugels

  Deze eenhoorn met vleugels ziet er echt betoverend uit. Spring op zijn rug en beleef magische avonturen! Heb je gaatjes in je oren? Deze oorstekers passen heel mooi bij de ring, want ook die eenhoorns hebben vleugels.

  11.95
 • Eenhoorn

  Zilveren ring eenhoorn roze

  Deze magische eenhoornring past heel mooi bij de ketting met deze eenhoornhanger en deze creolen, ook met eenhoornhanger. Met zo’n compleet setje steel jij echt de show! Al deze sieraden hebben een extra beschermend laagje.

  11.95

Onze magische eenhoorn sieraden

De fabelachtige eenhoorn of unicorn kom je echt overal tegen en dat is geen wonder. Want wat ziet hij er leuk uit met zijn mooie manen, vrolijke kleurtjes en die mooi gedraaide hoorn op zijn hoofd. Ja, we zeggen hoofd, want de eenhoorn is duidelijk familie van het paard en die heeft ook een hoofd, geen kop. Misschien denk je dat eenhoorn sieraden alleen voor jonge meisjes is, maar dat is helemaal niet waar. De magische eenhoorn/unicorn brengt geluk, rijkdom en moed en zo’n positief symbool wil iedereen wel dragen!

Goed om te weten: voor alle eenhoorn sieraden geldt: drie halen, twee betalen!

Winkelwagen
0
3 halen 2 betalen