Eenhoorn sieraden

De fabelachtige eenhoorn of unicorn kom je echt overal tegen en dat is geen wonder. Want wat ziet hij er leuk uit met zijn mooie manen, vrolijke kleurtjes en die mooi gedraaide hoorn op zijn hoofd. Ja, we zeggen hoofd, want de eenhoorn is duidelijk familie van het paard en die heeft ook een hoofd, geen kop. Misschien denk je dat de eenhoorn alleen voor jonge meisjes is, maar dat is helemaal niet waar. De magische unicorn brengt geluk, rijkdom en moed en zo’n positief symbool wil iedereen wel dragen!

Resultaat 1–30 van de 50 resultaten wordt getoond

Onze magische eenhoorncollectie

Alle unicorn sieraden in de eenhoorncollectie van WeLoveSilver zijn gemaakt van 925 sterling zilver. Dat zegt je misschien niet zoveel, maar het betekent dat het gebruikte zilver voor 92,5% puur zilver is. Geen 100%, want puur zilver is te zacht om te gebruiken, dan zouden die mooie hangertjes, oorbellen, ringen en armbanden veel te gemakkelijk vervormen. Je hebt in andere winkels wel sieraden met minder zilver, maar niet met meer dan 92,5%. WeLoveSilver werkt alleen met de beste materialen.
De mooie kleurtjes die je bij veel sieraden in onze eenhoorncollectie ziet, zijn van epoxy. Dat is een hard materiaal dat zich heel goed hecht aan het zilver, je hoeft dus niet bang te zijn dat er ineens een kleur wegvalt.
Ook kom je in onze eenhoorncollectie wel zilveren unicorn sieraden met schitterende steentjes en kristallen tegen.
Over alle ringen, oorbellen, armbanden en hangertjes uit de eenhoorncollectie van WeLoveSilver komt een speciale e-coating om het sieraad – én de kleur – extra te beschermen.

Winkelwagen
0
3 halen 2 betalen