• Incl. cadeauverpakking
  • Uitstekende score op Trustpilot
  • Voor 15:00 besteld, zelfde werkdag verzonden

Eenhoorn sieraden

Resultaat 1–64 van de 203 resultaten wordt getoond

De eenhoorncollectie van WeLoveSilver

Alle eenhoorn sieraden in de eenhoorncollectie van WeLoveSilver zijn gemaakt van 925 sterling zilver. Dat zegt je misschien niet zoveel, maar het betekent dat het gebruikte zilver voor 92,5% puur zilver is. Geen 100%, want puur zilver is te zacht om te gebruiken, dan zouden die mooie eenhoorn hangertjes, eenhoorn oorbellen, eenhoorn ringen en eenhoorn armbanden veel te gemakkelijk vervormen. Je hebt in andere winkels wel eenhoorn sieraden met minder zilver, maar niet met meer dan 92,5%. WeLoveSilver werkt alleen met de beste materialen.
De mooie kleurtjes die je bij veel eenhoorn sieraden in onze eenhoorncollectie ziet, zijn van epoxy. Dat is een hard materiaal dat zich heel goed hecht aan het zilver, je hoeft dus niet bang te zijn dat er ineens een kleur wegvalt.
Ook kom je bij onze eenhoorncollectie wel zilveren eenhoorn sieraden met schitterende steentjes en kristallen tegen.
Over alle ringen, eenhoorn oorbellen, armbanden en hangertjes uit de eenhoorn collectie van WeLoveSilver komt een speciale e-coating om het sieraad – én de kleur – extra te beschermen.

Ook voor alle eenhoorn sieraden geldt: drie halen, twee betalen!

Onze magische eenhoorn sieraden

De fabelachtige eenhoorn of unicorn kom je echt overal tegen en dat is geen wonder. Want wat ziet hij er leuk uit met zijn mooie manen, vrolijke kleurtjes en die mooi gedraaide hoorn op zijn hoofd. Ja, we zeggen hoofd, want de eenhoorn is duidelijk familie van het paard en die heeft ook een hoofd, geen kop. Misschien denk je dat eenhoorn sieraden alleen voor jonge meisjes is, maar dat is helemaal niet waar. De magische eenhoorn/unicorn brengt geluk, rijkdom en moed en zo’n positief symbool wil iedereen wel dragen!

Goed om te weten: voor alle eenhoorn sieraden geldt: drie halen, twee betalen!

Winkelwagen
0
3 halen 2 betalen