Driehoek

Toont alle 7 resultaten

 • Zilveren chain oorbellen met driehoekjes

  Deze chain oorbellen / doorhaaloorbellen – doorhaaloorbellen worden ook wel doortrekoorbellen genoemd – hebben een staafje waarmee je het kettinkje gemakkelijk door het gaatje in je oorlel haalt en een rijtje van drie driehoekjes boven elkaar.

  11.99
 • Silver Triangle Charm Hoop Earrings

  Zilveren oorringen met hanger, triangel

  Een triangel is een driehoek waarvan de punt naar boven wijst. Hij staat voor broederschap – of zusterschap – en eenvoud. Daarbij is het ook een driehoek, dat het symbool voor drie-eenheid is.

  12.99
 • Driehoek

  Gold plated oorstekers, gelijkzijdige driehoek

  De driehoek heeft in verschillende culturen verschillende betekenissen. Vaak hebben ze te maken met een drie-eenheid, zoals in het christendom bijvoorbeeld. Maar ook vader – moeder – kind, opkomst – behoud – ondergang of verleden – heden – toekomst.

  11.99
 • Silver Triangle Charm Hoop Earrings

  Zilveren oorringen met hanger, driehoek

  Deze zilveren oorringen met driehoekige hangers zijn eindeloos mooi door hun eenvoud. Het gladde zilver heeft een mooie glans. Die kun je mooi houden door ze uit te doen voor je naar bed gaat of sporten of douchen.

  11.99
 • Zilveren ketting, sierlijke driehoek met kristal

  Op zoek naar een elegante ketting? Deze zilveren ketting heeft een sierlijke driehoek met kristal. Met deze ketting heb je gegarandeerd een chique uitstraling!

  25.99
 • Zilveren oorhangers, sierlijke driehoek met kristal

  Deze zilveren oorhangers zijn heel stijlvol. De sierlijke driehoeken met kristallen onderscheiden deze oorbellen van de meeste andere. Bij deze oorbellen is overigens ook een bijpassende ketting te verkrijgen!

  15.99
 • Armband ketting met driehoek

  Armband met driehoek

  De driehoek heeft verschillende betekenissen. We noemen er eentje: met de punt naar beneden staat hij voor vrouwelijkheid en moederschap, met de punt naar boven voor manlijkheid en vaderschap. Hoe ga jij deze armband dragen?

  19.99
Winkelwagen
0
3 halen 2 betalen