2 mm

Toont alle 23 resultaten

 • Zilveren oorringen, 40 mm plain

  Op zoek naar grote zilveren oorringen? Deze oorbellen (40 mm) zijn prachtig op zichzelf maar ook ideaal om te combineren met andere (kleinere) oorbellen.

  16.99
 • Zilveren Bali hoops, bolletjes met cirkel

  Deze Bali hoops zijn net even wat anders dan de andere. De bolletjes zitten niet rond de hoop, maar zijn er als het ware onderaan geplakt. Ook de versiering in het midden is uniek.

  13.99
 • Zilveren oorringen, 30 mm plain

  Op zoek naar grote zilveren oorringen? Deze stijlvolle oorbellen (30 mm) zijn prachtig op zichzelf maar ook heel goed te combineren met andere (kleinere) oorbellen.

  15.99
 • Zilveren oorringen, 50 mm plain

  Op zoek naar grote zilveren oorringen? Deze minimalistische oorbellen (50 mm) zijn prachtig op zichzelf maar ook ideaal om te combineren met andere (kleinere) oorbellen.

  18.99
 • Zilveren oorringen, 35 mm plain

  Op zoek naar grote zilveren oorringen? Deze stijlvolle oorbellen (35 mm) zijn prachtig op zichzelf maar ook heel goed te combineren met andere (kleinere) oorbellen.

  16.99
 • Zilveren armband van elastiek met zilveren en zwarte bolletjes en infinity teken

  Deze zilveren armband is elastisch en zit daardoor heerlijk! De zwarte bolletjes naast het infinity symbool maken het helemaal af. Infinity sieraden zijn erg populair en het is een perfect cadeau: de lieve en mooie gedachte erachter zal de ander goed doen!

  22.99
 • Kinderoorbellen, Zilveren oorringen, 18 mm, fel roze

  Deze zilveren oorringen zijn fel roze van kleur. De droom van menig meisje. De hoops hebben een doorsnede van 18 mm.

  12.99
 • Kinderoorbellen, Zilveren oorringen, 18 mm, blauw, paars, roze

  Dit zijn nog eens kleurrijke hoops! Deze zilveren oorringen hebben een gradiënt kleurverloop. Het blauw loopt over in het paars, wat daarna naar roze gaat. Lekker vrolijk, deze kinderoorbellen! Al kun je ze natuurlijk ook gewoon voor jezelf kopen.

  13.99
 • Zilveren oorringen, 25 mm, geoxideerde gedraaide banden

  Bijzondere zilveren hoops. Deze oorringen zijn niet glad, maar voorzien van een soort gedraaide banden rondom. Dit vlechtwerk geeft door het geoxideerde zilver een mooie donkere kleur aan de oorringen.

  15.99
 • Zilveren oorringen, gedraaide banden

  Echt een ander soort zilveren oorringen. De gedraaide banden rondom in geoxideerd zilver geven een aparte look aan deze hoops. Ze zijn strak en tijdloos.

  19.99
 • Zilveren ring, gedraaide met hart

  Met deze gedraaide ring om jouw vinger draag je altijd liefde met je mee. De zilveren ring is van gedraaide banden die deels zijn geoxideerd, wat de ring een bijzonder effect geeft. Het hart maakt de ring helemaal af! Deze zilveren ring is het perfecte cadeau voor jouw vriend(in)!

  15.99
 • Zilveren oorringen, in elkaar gehaakte ringen

  Zilveren hoops, maar dan nét even wat stoerder. De in elkaar gehaakte ringen doen aan kabels denken. Ze hebben een diameter van 24 mm.

  34.99
 • Zilveren oorringen, gevlochten en geoxideerd

  Geen gewone gladde zilveren oorringen, maar gevlochten exemplaren. Het geoxideerde zilver geeft het vlechtwerk meer diepte. De diameter van de hoops is 30 mm.

  16.99
 • Zilveren oorringen, 45 mm plain

  Op zoek naar grote zilveren oorringen? Deze stijlvolle oorbellen (45 mm) zijn prachtig op zichzelf maar ook heel goed te combineren met andere (kleinere) oorbellen.

  18.99
 • Zilveren oorringen, 25 mm plain

  Op zoek naar grote zilveren oorringen? Deze stijlvolle oorbellen (25 mm) zijn prachtig op zichzelf maar ook heel goed te combineren met andere (kleinere) oorbellen.

  14.99
 • Zilveren ring van elastiek met zilveren bolletjes en kraal met kristallen

  Deze zilveren armband is elastisch door de silicone – een soepel en sterk materiaal – die erin verwerkt is. De armband is voorzien van zilveren bolletjes en kristallen. Leuk om op zichzelf te dragen, maar kan ook heel goed gecombineerd worden met andere armbanden.

  13.99
 • Zilveren armband van elastiek met zilveren bolletjes en kraal met kristallen

  Deze zilveren armband is voorzien van zilveren bolletjes en een prachtige kraal met kristallen. De armband is elastisch door de silicone – een soepel en sterk materiaal – die erin verwerkt is. Mooi om op zichzelf te dragen maar ook heel leuk in combinatie met deze en deze elastische armbanden.

  21.99
 • Zilveren armband van elastiek met zilveren en blauwe bolletjes

  Wat een kleurrijke zilveren armband: speels maar ook sierlijk. De armband is elastisch door de silicone – een soepel en sterk materiaal – die erin verwerkt is. Hierdoor past de armband altijd.

  19.99
 • Zilveren armband van elastiek met zilveren en zwarte bolletjes

  Net even anders dan andere armbanden is deze elastische zilveren armband waarbij de zilveren bolletjes en zwarte bolletjes worden afgewisseld. De armband is elastisch door de silicone – een soepel en sterk materiaal – die erin verwerkt is.

  19.99
 • Zilveren ketting met staafjes in patroon

  Een charmante zilveren ketting met een patroon van kleine staafjes. Deze ketting kan uiteraard op zichzelf gedragen worden maar op dit moment is “layeren” de trend! Layeren is het dragen van meerdere kettingen in laagjes bij elkaar. Maak met deze en andere kettingen de perfecte gelaagde look!

  29.99
 • Zilveren ketting met schakels in visgraat patroon

  Deze zilveren ketting heeft een visgraat patroon. Een sieraad wat overal bij past! Gebruik de ketting voor een minimalistische look of combineer deze met andere kettingen voor opvallende look.

  39.99
 • Zilveren ketting met bolletjes

  Deze fraaie zilveren bolletjes ketting is een ketting die veel gezien en gedragen wordt. Je kan eventueel een hanger uit je eigen sieradencollectie aan de ketting hangen, maar de ketting kan uiteraard ook zonder hanger gedragen worden.

  34.99
 • Zilveren ketting met dunne schakels

  Deze zilveren ketting heeft compacte schakels en daardoor ziet de ketting er krachtig uit! Een echte blikvanger!

  34.99
Winkelwagen
0
3 halen 2 betalen