Dieren

Toont alle 26 resultaten

 • Flamingo

  Creolen met flamingo hanger

  Wist je dat je ook in Nederland af en toe een flamingo kunt tegenkomen? Dat is dan een flamingo die ontsnapt is uit een dierentuin bijvoorbeeld. Eigenlijk best zielig, want ze leven het liefst in grote groepen.

  11.95
 • Driehoek

  Driehoek

  Goldplated zilveren oorbellen. Type oorsteker, vorm van een driehoek

  9.99
 • gold plated Alpaca

  Gold plated oorstekers, alpaca

  Wat een schattige alpaca’s met hun lieve kop en hun lekkere zachte krullen. Ze zijn heel populair omdat je ze zo heerlijk kunt knuffelen. Deze mooie oorstekers zijn van zilver met een gouden laagje. Gold plated noemen we dat.

  9.99
 • Flamingo

  Oorstekers met roze flamingo, gele poten

  Deze oorstekers met roze flamingo staan dan wel tussen de kinderoorbellen, maar er zijn ook een heleboel volwassenen die ze geweldig vinden! Misschien wil je moeder ze ook wel hebben, dat zou leuk zijn!

  9.99
 • Flamingo

  Oorstekers met roze flamingo, roze poten

  De Flamingo is een vogel die het liefst in grote groepen leeft. Hun kindertjes gaan naar een heuse crèche, die wordt geleid door een paar volwassen flamingo’s. Leuk om te weten, toch?

  9.99
 • Papegaai

  Papegaai

  Zilveren kinderoorbellen met een papegaai

  9.99
 • Flamingo

  Roze flamingo oorstekers

  Helemaal hip ben je met deze oorstekers met een roze flamingo. De trend begon in Amerika en sloeg al snel over naar Europa. Hij is dan ook wel erg leuk met zijn lange poten en roze veren!

  9.99
 • Uil

  Uil

  Zilveren oorstekers voor kinderen in de vorm van schattige ijlen

  9.99
 • Uil

  Zilveren creolen, roze uiltjes met Swarovski kristal

  Aan deze zilveren creolen – of oorringetjes – hangt een echte Swarovski kristal en daaraan hangt een roze uiltje. Die Swarovski kristallen fonkelen bijna net zo mooi als een echte diamant. Gaaf hè?

  11.95
 • Vlinder oorsteker

  Zilveren oorstekers met roze en paarse kristallen

  Mooie glinsterende vlinders in paars met roze. Ze zullen vast heel mooi staan in je oren. Doe ze wel uit voor je naar bed gaat of gaat douchen, dan blijven deze oorstekers echt heel erg lang mooi.

  9.99
 • Uil

  Zilveren oorstekers, blauwe uit met hartjes

  Je zou denken dat de blauwe bultjes op de kop van deze uil de oren zijn, maar dat is niet zo, het zijn verenpluimpjes. De oren zitten helemaal verstopt onder de veren, die kun je niet zien.

  9.99
 • Zilver Dolfijntje

  Zilveren oorstekers, dolfijn

  Groot of klein, bijna iedereen houdt wel van de dolfijn. Ze zijn speels en heel erg slim. Deze oorstekers kun jij nog heel lang dragen omdat je ze mooi blijft vinden, wees er daarom maar heel zuinig op!

  9.99
 • Hobbelpaard

  Zilveren oorstekers, hobbelpaard

  Ben jij te groot geworden om op een hobbelpaard te zitten? Geen nood, je kunt ze nu gewoon in je oren doen. Deze hobbelpaarden hebben een kristal als oog en over hun roze lijf hebben ze heel veel gekleurde glittertjes.

  9.99
 • Vlinder

  Zilveren oorstekers, kleurige vlinder

  Deze vlinders hebben hele mooie kleuren. Ze passen goed bij de bloemen die aan deze creolen hangen. In je ene oor de vlinder en in je andere oor de bloem, lijkt jou dat wat?

  9.99
 • Konijn

  Zilveren oorstekers, konijntjes

  Deze konijntjes hebben heel veel liefde te geven, ze willen je allebei twee hartjes schenken! Zorg maar goed voor ze door ze iedere avond uit te doen en pas weer in te doen als je weer bent aangekleed.

  9.99
 • Libelle oorbel

  Zilveren oorstekers, libelle

  Wat een super mooie oorstekers zijn dit! De vleugels van deze libellen zijn roze met allemaal gekleurde glittertjes en het lijfje is van glanzend zilver. Wat zullen deze oorstekers jou mooi staan!

  9.99
 • Panda

  Zilveren oorstekers, panda met rode strik

  De zwart-witte beer is bij veel mensen – groot en klein – geliefd. Ze zien er dan ook ontzettend schattig uit, je zou ze zo willen knuffelen. Deze oorbellen panda’s hebben een rode strik, heb jij er misschien ook eentje?

  9.99
 • Panda

  Zilveren oorstekers, panda met roze hart

  Wat een schatje, deze panda wil jou zijn hart schenken! Lief hè? Het hart heeft drie roze kristallen die heel mooi fonkelen. Met het extra laagje over de oorstekers blijven de kleuren en de kristallen heel lang mooi.

  7.50
 • Panda met strik

  Zilveren oorstekers, panda met roze-paarse strik

  Een panda is wel 12 uur per dag en nacht aan het eten, dat is de helft van de tijd! Ook slaapt hij graag en veel, het gebeurt weleens dat hij tijdens het eten in slaap valt. Wat een lui leventje hè?

  9.99
 • Uil

  Zilveren oorstekers, roze uil met bloemmotiefje

  Deze roze uiltjes zien er super lief uit, maar toch zijn het roofvogels die bijvoorbeeld muizen en vogeltjes eten. Soms vangen ze zelfs babyhertjes! Zielig? Tja, ook uilen moeten eten, of niet?

  9.99
 • Zilveren oorstekers, roze vlinder met glitters

  De vleugels van een vlinder zijn heel dun en er ligt een poederachtig laagje over. Deze oorstekers lijken ook een poederachtig laagje te hebben, roze met glinsterende glitters. Mooi is dat hè?

  9.99
 • Uil

  Zilveren oorstekers, rozerode uil met bloemmotiefje

  Je kunt aan deze oorstekers wel zien dat uilen hun klauwen heel goed kunnen uitspreiden, daarmee kunnen ze gemakkelijk allerlei prooien vangen. Gelukkig kunnen deze uilen niet in jouw oren grijpen!

  9.99
 • Uil

  Zilveren oorstekers, uil paars met drie hartjes

  Een uit ziet er heel anders uit dan andere vogels, hij heeft zijn ogen aan de voorkant van zijn kop, dus niet aan de zijkant zoals de meeste andere vogels. Hij heeft daardoor een echt gezicht, net als wij.

  9.99
 • Vlinder

  Zilveren oorstekers, vlinder in twee kleuren roze

  Vlinders zijn heel teer en kwetsbaar, je moet er heel erg voorzichtig mee zijn als je er eentje vangt. Gelukkig zijn deze oorstekers niet zo kwetsbaar, ze hebben zelfs een extra laagje om ze nog sterker te maken.

  9.99
 • Zilveren vlinder oorsteker met roze glitters

  Zilveren oorstekers, vlinder met roze vleugels

  Wat lief zijn deze vlinders! Echte vlinders hebben hele tere vleugels, maar deze roze vleugels met gekleurde glitters zijn gelukkig stevig door het extra laagje dat over de oorstekers zit.

  9.99
 • Panda ring

  Zilveren ring met panda

  Dat een panda – heel veel – bamboe eet, wist je waarschijnlijk wel, maar wist je ook dat hij heel goed kan zwemmen? Toch kun je jouw panda beter niet laten zwemmen, dan blijft je ring echt lang mooi.

  12.95
Winkelwagen
0
3 halen 2 betalen