• Incl. cadeauverpakking
  • Uitstekende score op Trustpilot
  • Voor 15:00 besteld, zelfde werkdag verzonden

Cubic Zirkonia stenen

Toont alle 25 resultaten

Volgens Wikipedia is Cubic Zirkonia de gesynthetiseerde, kubisch kristallijne vorm van zirkonium(IV)oxide. Laten we eens kijken wat dit nu eigenlijk betekent. Gesynthetiseerd wil zeggen dat het kunstmatig verkregen wordt en dus niet zo in de natuur voorkomt. Kubisch kristallijn betekent dat de kristallen waaruit het materiaal bestaat, een kubusvorm hebben. Zirkonium(IV)oxide wordt ook wel zirkonia genoemd. Het is een wit poeder dat in de natuur als een mineraal voorkomt. Het kunstmatig gevormde Cubic Zirkonia lijkt heel erg veel op diamant, sterker nog: er is geen enkel materiaal dat er meer op lijkt dan Cubic Zirkonia. Cubic Zirkonia schittert iets minder dan diamant, maar er fonkelen wel meer verschillende kleurtjes in.

Onze Cubic Zirkonia collectie

Net als diamant, kan ook Cubic Zirkonia in allerlei vormen geslepen worden. En net als bij diamant, heeft de slijping een kwaliteitsmaat. Even zwart-wit gezegd: er bestaan grof geslepen cubic zirkonia stenen en fijn geslepen stenen.
De sieraden in de Cubic Zirkonia collectie van We Love Silver zijn gezet met de fijnst geslepen cubic zirkonia stenen. Wij hebben ringen en bijvoorbeeld oorbellen met een centrale cubic zirkonia steen en exemplaren met een heleboel kleinere.
Omdat cubic zirkonia kunstmatig wordt gemaakt, kunnen ook de kleur en de vorm beter beïnvloed worden. In onze Cubic Zirkonia collectie vind je daarom ook sieraden die naar een specifieke kleur neigen.
We Love Zilver combineert verschillende materialen met cubic zirkonia, zodat je in onze Cubic Zirkonia collectie zilveren, gold plated, rose gold plated en rhodium plated sieraden met cubic zirkonia stenen ziet.

Voor onze hele collectie geldt: Drie halen, twee betalen!

Winkelwagen
0
3 halen 2 betalen