Collectie

Resultaat 1–64 van de 1213 resultaten wordt getoond

 • Zilveren oorstekers, regenboog met wolkjes

  Meestal zie je maar een stukje van een regenboog – als het regent en ook de zon schijnt – maar soms ook zie je ze helemaal, net zoals deze oorstekers. De kleuren van de regenboog zie je schitteren in de wolken.

  9.99
 • Zilveren oorstekers, rolschaatsen

  Dit zijn echt oorbellen voor sportieve meiden! Ondanks de zachte kleuren zien ze er toch heel stoer uit met die bliksemschicht. De kleurtjes zijn goed beschermd door een speciaal laagje. Bescherm jij jezelf ook goed als je gaat rolschaatsen?

  9.99
 • Vlinder oorsteker

  Zilveren oorstekers met roze en paarse kristallen

  Mooie glinsterende vlinders in paars met roze. Ze zullen vast heel mooi staan in je oren. Doe ze wel uit voor je naar bed gaat of gaat douchen, dan blijven deze oorstekers echt heel erg lang mooi.

  9.99
 • Zilveren creolen met hanger, regenboog met wolkjes

  Tussen de oorstekers vind je dezelfde regenboog met wolkjes terug en we hebben ook een ketting met deze regenboog. Je kunt er dus een leuk setje mee samenstellen en samen met de ketting kiezen voor creolen of oorstekers!

  11.99
 • Silver Unicorn Stud Earrings

  Zilveren oorstekers, eenhoorn met roze hartje op de bil

  WeLoveSilver heeft echt heel veel eenhoorn oorbellen, hè? Vind je het moeilijk om te kiezen? Als je er drie uitzoekt, hoef je er maar twee te betalen. Dus neem deze en kijk gerust nog even verder.

  9.99
 • Silver Daisy Flower Stud Earrings

  Zilveren oorstekers, kleurrijk madeliefje

  Dit madeliefje heeft allemaal gekleurde blaadjes. Dat ziet er super leuk uit, hè? Een madeliefje heet Daisy in het Engels. Nederlandse meisjes kunnen Madelief heten en Engelse meisjes Daisy. Grappig hè?

  9.99
 • Creolen met hartje en steentjes

  Creolen met hartje en zirkonia steentje

  Aan deze creolen hangen een zilveren hartje en een echt cubic zirkonia steentje. Dat steentje is heel speciaal, hij lijkt heel erg veel op een diamant die schittert in veel verschillende kleurtjes.

  11.99
 • Zilveren oorhangers, paarse eenhoorn

  Hou jij van paars en van eenhoorns? Dan bof jij. Deze elegante eenhoorndame heeft paarse manen met glitters en een mooie paarse halsband met paarse kristallen. Ze passen precies bij deze ketting  met eenhoorn

  14.95
 • Rijk bewerkte zilveren Bali hoops, 12 mm

  Kun je je voorstellen dat deze rijk bewerkte creolen – of hoops, zoals ze ook wel genoemd worden – allemaal met de hand gemaakt zijn? Dat maakt deze oorbellen toch wel heel speciaal, vind je niet?

  9.99
 • Schattige zilveren kitten oorbel

  Zilveren oorstekers, kittens

  Schattig zijn ze, die jonge poesjes. Het leuke aan deze zilveren kittens is dat ze zo jong en schattig blijven! Je kunt ze bijna horen spinnen, zo tevreden zien ze eruit met hun dichtgeknepen oogjes.

  9.99
 • Zilveren creolen met hanger, gevleugelde eenhoorn

  Niet alle eenhoorns zien er hetzelfde uit. Sommige hebben vleugels, andere niet. De eenhoorns die aan deze creolen hangen, hebben wel vleugels. Hele mooie zelfs, namelijk roze met glitters!

  11.95
 • Zilveren unicorn oorbel met verschillende kleurtjes

  Zilveren creolen met hanger, eenhoorn met veel kleurtjes

  Deze eenhoorn heeft veel kleurtjes. Haar staart is rood met geel en oranje, haar manen zijn roze en rond haar hals zit een lila met paarse band. Tot slot heeft ze lila hoefjes en een blauw hartje op haar bil.

  12.99
 • Eenhoorn

  Creolen met eenhoornhangers, met vleugels

  Wat een schatjes zijn dit. Zouden het jonge eenhoorns zijn? Ze zien er zo lief uit met hun zachte kleurtjes en hun zilveren vleugels. Waar zou jij met hen naartoe willen vliegen?

  11.99
 • Silver Unicorn Stud Earrings

  Zilveren oorstekers, eenhoorn met blauw hartje op de bil

  Deze eenhoorns zien er echt heel leuk uit, vind je ook niet? Met hun mooie blauwe en roze manen en staart. En dat hartje op hun bil, in dezelfde kleur als de hoefjes, maken het helemaal af!

  9.99
 • Zilveren vliegende unicorn oorsteker met paars en aqua glitters

  Zilveren oorstekers, eenhoorn met aqua vleugels

  Deze eenhoorns staan te steigeren om weg te mogen vliegen. Ga tussen hun aquakleurige vleugels met gekleurde glittertjes zitten en houd je stevig vast aan de paarse manen. We wensen je een goede vlucht!

  9.99
 • Flamingo

  Oorstekers met roze flamingo, roze poten

  De Flamingo is een vogel die het liefst in grote groepen leeft. Hun kindertjes gaan naar een heuse crèche, die wordt geleid door een paar volwassen flamingo’s. Leuk om te weten, toch?

  9.99
 • Zilveren oorstekers, heksje

  Hou jij van sprookjes en andere verhalen waarin wezens voorkomen die volgens de meeste mensen niet bestaan? We zeggen ‘meeste mensen’, want er zijn genoeg mensen die menen dat heksen en bijvoorbeeld kabouters wel echt bestaan!

  9.99
 • Zilveren creolen met hanger, zeemeermin

  Deze creolen – of oorringen – horen bij dit armbandje. Net als de eenhoorn is ook de zeemeermin een mythisch wezen. Ze komen in sprookjes en in heel oude verhalen voor, maar ze bestaan niet echt. Of toch wel…?

  12.95
 • Zilveren unicorn oorsteker met licht roze, aqua en lila

  Zilveren oorstekers, eenhoorn met pastelkleurtjes

  Deze lieve eenhoorns hebben manen in mooie zachte kleuren. Die zachte kleuren noemen we pastelkleuren. Op hun bil hebben ze een blauw hartje en hun hoefjes zijn lila. Schattig hè?

  10.99
 • Zilveren bloemetjes oorbel met meerdere kleuren en een kristal kleurig steentje

  Zilveren creolen met hanger, bloemetjes

  Rozen verwelken, schepen vergaan, maar deze mooie bloemen zullen altijd blijven bestaan. Het hart van deze bloemetjes bestaat uit een mooi glinsterend kristalletje. Daar omheen zitten de vijf gekleurde bloemblaadjes.

  12.99
 • Koekje

  Zilveren creolen met hanger, cupcakes

  Vind jij het ook zo leuk om cupcakes te maken, of ze te versieren? Of eet je ze liever op? De cupcakes die aan deze zilveren creolen hangen, zien er ook echt uit om op te vreten, vind je niet?

  11.95
 • Zilveren oorstekers, blauwe dolfijnen met kristallen

  Je zou denken dat een dolfijn een vis is omdat hij in de zee leeft en vinnen en een zwemstaart heeft. Maar het is een zoogdier. Dat betekent dat de babydolfijntjes in de buik van de moeder groeien.

  10.99
 • Zilveren oorstekers, koala met hart

  De baby’s van een koala worden ‘joey’ genoemd. En weet jij wat joeys eten? De poep van hun moeder! Voor koala baby’s is dat heel gezond, er zitten allemaal stoffen in die heel belangrijk voor ze zijn.

  9.99
 • Zilveren ketting met hanger, regenboog met wolkjes

  Misschien heb je ze al gezien, de oorstekers met deze zelfde regenboog met wolkjes, of de creolen waaraan deze regenbogen hangen. Leuk om daar een setje mee samen te stellen. En drie halen = twee betalen!

  14.99
 • Zilveren oorstekers, tijgers

  Tijgers en panters en jaguars zijn krachtige, lenige dieren die heel hard kunnen lopen. En weet je wat zo leuk is? Andere katten en katachtigen houden niet van water, maar de tijger wel, hij kan heel goed zwemmen!

  9.99
 • Silver Cupcake Stud Earrings

  Zilveren oorstekers, cupcake, roze met kristal

  Je zou er bijna aan gaan likken, zo lekker zien ze eruit. Het roze is net glazuur, dat laagje dat je vaak op cupcakes en andere koeken ziet. In een iets andere kleur hebben we ook creolen met cupcakes .

  9.99
 • Zilveren Bali hoops bolletje en getwijnde kabeltjes

  Al weer zulke mooi versierde Bali hoops. Wat heeft WeLoveSilver veel keuze! Vind je het moeilijk om te kiezen, dan kun je er ook drie bestellen tegen de prijs van twee.

  11.95
 • Zilveren armband unicorn

  Schakelarmband met kleurige eenhoorn

  Daar hebben we de populaire eenhoorn! Aan dit schakelarmbandje hangen drie kleurige eenhoornhoofden. Die kleurtjes zijn van epoxy, een heel sterk materiaal. Het armbandje heeft een speciale coating waardoor de kleuren niet zullen vervagen.

  14.95
 • Gold plated oorbel hart

  Gold plated oorstekers, hartje

  ‘Je hebt een hart van goud’, zeg je als iemand heel lief en goed is. Als jij ook zo lief en goed bent en je draagt deze oorbellen, heb jij zelfs drie harten van goud!

  9.99
 • Zilveren oorbel unicorn roze/blauw/paars

  Zilveren oorhangers met eenhoorn, roze, blauw en paars

  Er was eens een eenzame eenhoorn. Niemand wilde met haar spelen omdat ze jaloers waren op haar mooie manen en staart. Toen kwam er een meisje en nam haar mee naar huis. En ze leefden nog lang en gelukkig.

  10.99
 • Zilveren oorstekers, rode kersen met groene blaadjes

  Kersen zijn lekker en gezond. En wist je dat er elk jaar wedstrijden worden gehouden om de pit zo ver mogelijk weg te spugen? Het record is 13 meter en 42 centimeter. Goed oefenen dus!

  9.99
 • Zilveren creolen, Bali hoops 14 mm

  Aan weerszijden van het zilveren bolletje vind je een paar van de meest voorkomende en kenmerkende versieringen bij de Bali hoops, namelijk spiraaltjes en slangetjes. Het zijn daarmee mooie basis Bali hoops!

  12.99
 • Zilveren creolen, 15 mm

  Deze massief zilveren creolen hebben een doorsnede van 15 mm. Ze hebben de vorm van een op de rug liggende maansikkel. Zo’n maansikkel is aan de evenaar te zien en wordt ook wel gehoornde maan genoemd.

  12.99
 • Zilveren Sneeuwvlok oorsteker

  Zilveren oorstekers, sneeuwvlok

  Deze sneeuwvlokken lijken net echt, vind je ook niet? Gelukkig zijn ze niet echt, want je zou hele koude oren krijgen. Deze sneeuwvlokken zijn namelijk best dik en het zou lang duren voor ze gesmolten waren!

  9.99
 • Flamingo

  Creolen met flamingo hanger

  Wist je dat je ook in Nederland af en toe een flamingo kunt tegenkomen? Dat is dan een flamingo die ontsnapt is uit een dierentuin bijvoorbeeld. Eigenlijk best zielig, want ze leven het liefst in grote groepen.

  11.95
 • Papegaai

  Zilveren oorstekers, papegaai

  Wat zijn papegaaien toch mooie vogels, met die kleurige veren. Ze kunnen best oud worden, wel 50 jaar. Zouden jouw papegaaien oorbellen ook zo oud worden? Als je er heel zuinig op bent, misschien wel!

  9.99
 • Zilveren oorstekers, hart met gekleurde kristallen

  Mooi hè, dit hartje met een roze ‘vulling’ waarin gekleurde kristallen zijn aangebracht. Wees niet bang dat die kristallen zullen loslaten, ze zitten stevig vast en ze zijn extra beschermd door een speciale e-coating.

  9.99
 • Zilveren oorstekers, wit konijn met wortel

  Dit schattige konijntje heeft een lekkere wortel tussen de pootjes. Maar wortel is helemaal niet zo gezond voor een konijn omdat er veel suiker in zit. Twee keer per week een stukje van 2 cm is genoeg.

  9.99
 • Zilveren creolen met hanger, alpaca

  Wat een schatjes! Alpaca’s zijn familie van de kameel, ze komen oorspronkelijk uit Zuid-Amerika. Daar werden ze gehouden voor hun lekkere zachte wol. Alpaca’s zijn echte knuffeldieren en dat kun je aan deze lieverds wel zien!

  11.99
 • Silver Deer Stud Earrings

  Zilveren oorstekers, damhertje

  Als een damhert in de duinen woont, dicht bij de zee, heeft hij witte vlekken op de rug. In de bossen midden in Nederland zijn de damherten meestal donker bruingrijs. Deze damhertjes komen dus uit de duinen.

  9.99
 • Silver Cat Stud Earrings

  Zilveren oorstekers, zwarte katjes

  Sommige mensen denken dat een zwarte kat ongeluk brengt. Vooral als je hem op vrijdag (de dertiende) ziet. Maar deze kleine zwarte katjes gaan jou vast veel geluk brengen, want ze hebben zilveren snorharen.

  9.99
 • Zilveren oorstekers, eenhoorn op blauw wolkje

  Ach, kijk ze nou toch eens lekker slapen! Ze zijn vast heel moe van alle avonturen die ze beleefd hebben. Denk jij ook dat je heel lekker kunt slapen op zo’n mooi, zacht, blauw wolkje?

  9.99
 • Ronde oorbel met hangend veertje

  Zilveren creolen met hanger, veertje

  WeLoveSilver heeft diverse sieraden met een veertje. Het is vanwege zijn positieve betekenissen een geliefd symbool. Ze staan onder andere voor liefde, bescherming, waarheid en licht, maar ook voor bewegingsgemak en vrijheid.

  11.99
 • Gladde zilveren Bali hoops, 16 mm

  Mooie, massief zilveren creolen met een doorsnede van 16 mm. Eenvoudig en zonder versieringen en toch hebben deze hoops de onmiskenbare uitstraling van de Bali sieraden. Nostalgisch en bohemian sieraden die het leven vieren.

  14.99
 • Ronde creool 25 mm

  Zilveren creolen, 25 mm

  WeLoveSilver heeft deze creolen in de vorm van een liggende maansikkel in verschillende maten. De kleinste is 15 mm, de grootste maar liefst 35 mm . De hoops die je hier ziet, zitten daar met hun 25 mm precies tussenin.

  14.99
 • Gold plated ster oorbel met roze details

  Gold plated creolen, ster met roze kern

  Deze creolen zijn gemaakt van zilver met een laagje echt goud. De ster die aan het ringetje hangt, heeft een roze kern. Een hele mooie combinatie voor echte jonge dames!

  12.99
 • Regenboog

  Zilveren oorstekers, regenboog met wolk

  Na regen komt zonneschijn, maar soms zie je de zon terwijl het regent. Als je met je rug naar de zon gaat staan, kun je vaak een regenboog zien. Bij deze oorstekers kun je altijd de regenboog zien!

  9.99
 • Cupcake met kristal

  Creolen met roze cupcake en kristal

  Ah, deze zijn om op te eten! Het leuke – en lekkere – van een cupcake is dat je ze heel mooi kunt versieren. Deze cupcake heeft ook een prachtige versiering, het lijkt wel roze glazuur met daar bovenop een kristalletje.

  11.95
 • Knoop

  Rose gold plated oorstekers, knoop

  Het lijkt een knoop, gemaakt van een driedubbele draad, maar het zijn drie met elkaar verweven ringetjes van een driedubbele draad. Dat moet vakwerk zijn geweest om dat voor elkaar te krijgen!

  9.99
 • Zilveren armband met eenhoorn

  Deze eenhoorns hebben één been gebogen, daardoor lijkt het wel alsof ze klaar staan om weg te galopperen. Doe ze maar snel in het winkelwagentje, voordat ze er vandoor gaan!

  14.95
 • Zilveren oorstekers, roze vlinder met kristallen

  Vlinders zien er niet alleen kwetsbaar uit, ze zijn het ook. Hun vleugeltjes kunnen heel gemakkelijk kapot gaan. Gelukkig zijn deze vlinder oorstekers een stuk steviger met hun speciale e-coating!

  9.99
 • Zilveren oorstekers, zeemeermin met roze glitterstaart

  Heb jij jouw zwemdiploma al? Zeemeerminnen hoeven niet naar zwemles, zij leren vanzelf zwemmen, net als mensenbaby’s vanzelf leren lopen door te oefenen. Dat moet ook wel als je onder water leeft!

  9.99
 • Zilveren oorhangers, katjes

  WeLoveSilver houdt net als jij van katten. We hebben dan ook meerdere sieraden met katjes, kijk hier maar eens voor het overzicht. Je kunt ook een setje samenstellen met oorhangers, een armbandje en bijvoorbeeld oorstekers.

  12.99
 • Zilveren creolen met hanger, vlinder met roze kristallen

  Roze vlinders en wat zijn ze mooi, denk je ook niet? Je heb vast weleens een vlinder gezien, want hij leeft in heel Nederland, zelfs in de stad. Leuk dat jij ze nu ook in je oren kunt hebben!

  12.99
 • Zilveren creolen met hanger, zwart katje

  Jonge katjes heten kittens. Mensenbaby’s hebben een groot hoofd in verhouding met de rest van het lichaam en dat hebben kittens ook. Dat kun je bij deze schattige zwarte kittens ook goed zien.

  11.95
 • Zilveren oorstekers, vos

  De vos is een prachtig dier met zijn spitse snoet en de mooie roodbruine vacht en pluimstaart. Ze zijn van familie van de hond. De hond heeft graag gezelschap, maar de vos is liever alleen.

  9.99
 • Zilveren oorstekers, schoentjes met roze kristallen

  Of Sinterklaas nu wel of niet in het land is, deze gevulde schoentjes doen het altijd goed! De roze kristallen schitteren in het glanzende zilver van de schoentjes. WeLoveSilver heeft ze ook met paarse kristallen.

  9.99
 • Zilveren oorstekers, lieveheersbeestjes met glitters

  Je hebt misschien weleens gezien dat een lieveheersbeestje oranje spul kan achterlaten, bijvoorbeeld op je hand. Dit smaakt heel vies en het stinkt, daarom eten vogels zo’n lieveheersbeestje liever niet op, goed hè?

  9.99
 • Zilveren creolen, dromenvanger met veertje

  De dromenvanger vangt boze dromen – nachtmerries – in zijn web. Als de zon opkomt, maakt deze de dromenvanger weer schoon. De goede dromen kunnen wel door het web, via het veertje vallen ze zachtjes op de slaper.

  14.99
 • Zilveren Bali hoops, 14 mm

  Het spel van het lichte zilver en het zwart uitgeslagen zilver van deze Balihoops doet denken aan de stranden van Bali: je hebt er de zilverwitte stranden, maar ook het zwarte strand bij Lovina.

  10.99
 • Zilveren unicorn oorsteker met aqua en licht aqua steentjes

  Zilveren oorstekers, eenhoornhoofd met blauwe manen en blauwe halsband

  Wat denk jij, is deze eenhoorn een mannetje of een vrouwtje? Blauw is de kleur van jongensbaby’s en roze is van meisjes. Dan zou dit dus een mannetje zijn en dit een vrouwtje.

  9.99
 • Panda

  Zilveren oorstekers, panda met roze hart

  Wat een schatje, deze panda wil jou zijn hart schenken! Lief hè? Het hart heeft drie roze kristallen die heel mooi fonkelen. Met het extra laagje over de oorstekers blijven de kleuren en de kristallen heel lang mooi.

  9.99
 • Kroon

  Zilveren creolen met hanger, donkerroze kroon met roze bolletjes

  In sprookjes dragen prinsessen, jonkvrouwen en gravinnen en andere edele dames altijd een kroon. Wist jij dat dat in het echt helemaal niet zo is? Alleen op heel speciale dagen wordt een kroon gedragen.

  11.95

Net als er verschil in kwaliteit is in diamanten, is er ook verschil in kwaliteit van cubic zirkonia steentjes. De manier van slijpen, de machines waarmee gewerkt wordt en de gebruikte technieken hebben invloed op het resultaat. WeLoveSilver gaat voor topkwaliteit en onze ringen zijn dan ook gezet met de beste cubic zirkonia steentjes.
Zoals je van ons gewend bent, zijn de ringen van 925 sterling zilver, ook daarin hebben we voor het beste materiaal gekozen. In de collectie ringen met cubic zirkonia vind je ringen met één steen en ringen waarin meerdere cubic zirkonia steentjes zijn gezet.
Kijk ook eens bij onze oorbellen, kettingen en armbanden. Je kunt vast een heel mooi setje samenstellen. Om de prijs hoef je het niet te laten, bij WeLoveSilver is het drie halen, twee betalen.

Winkelwagen
0
3 halen 2 betalen