Collectie

Resultaat 1–64 van de 893 resultaten wordt getoond

 • Bali

  Zilveren Bali hoops, chevron met bolletjes

  Bali is het eiland van de vele goden en de kunstenaars als beeldhouwers, houtsnijders, schilders en niet te vergeten zilversmeden. Met deze originele, handgemaakte Bali hoops waan je je even op dit paradijselijke eiland.

  12.95
 • Zilveren unicorn oorsteker met regenboog kleuren

  Zilveren oorstekers, eenhoorn met verschillende kleuren manen en staart

  Deze eenhoorns hebben één been gebogen, daardoor lijkt het wel alsof ze klaar staan om weg te galopperen. Doe ze maar snel in het winkelwagentje, voordat ze er vandoor gaan!

  9.99
 • Zilveren vliegende unicorn oorsteker met paars en aqua glitters

  Zilveren oorstekers, eenhoorn met aqua vleugels

  Deze eenhoorns staan te steigeren om weg te mogen vliegen. Ga tussen hun aquakleurige vleugels met gekleurde glittertjes zitten en houd je stevig vast aan de paarse manen. We wensen je een goede vlucht!

  9.99
 • Schattige zilveren kitten oorbel

  Zilveren oorstekers, kittens

  Schattig zijn ze, die jonge poesjes. Het leuke aan deze zilveren kittens is dat ze zo jong en schattig blijven! Je kunt ze bijna horen spinnen, zo tevreden zien ze eruit met hun dichtgeknepen oogjes.

  9.99
 • Silver Cat Charm Hoop Earrings

  Zilveren creolen met hanger, katjes

  Echt schattige katjes zijn dit! Hier hangen ze aan creolen, maar we hebben de zelfde katjes ook als oorstekers. En ook hebben we ze nog in andere kleuren, namelijk zwart en roze WLS-1999-SF.

  11.99
 • Bali Hoop 16mm

  Gladde zilveren Bali hoops, 16 mm

  Mooie, massief zilveren creolen met een doorsnede van 16 mm. Eenvoudig en zonder versieringen en toch hebben deze hoops de onmiskenbare uitstraling van de Bali sieraden. Nostalgisch en bohemian sieraden die het leven vieren.

  14.99
 • Ronde creool 15 mm

  Zilveren creolen, 15 mm

  Deze massief zilveren creolen hebben een doorsnede van 15 mm. Ze hebben de vorm van een op de rug liggende maansikkel. Zo’n maansikkel is aan de evenaar te zien en wordt ook wel gehoornde maan genoemd.

  12.99
 • Eenhoorn

  Creolen met eenhoornhangers, met vleugels

  Wat een schatjes zijn dit. Zouden het jonge eenhoorns zijn? Ze zien er zo lief uit met hun zachte kleurtjes en hun zilveren vleugels. Waar zou jij met hen naartoe willen vliegen?

  11.99
 • Balletdanseres

  Ballerina met roze kristallen

  Wat een sierlijk danseresje! En die roze jurk met kristallen is ook super gaaf. Zie je dat de een het spiegelbeeld is van de andere? Dat staat echt leuk in je oren!

  10.99
 • Zilveren oorstekers, regenboog met wolkjes

  Meestal zie je maar een stukje van een regenboog – als het regent en ook de zon schijnt – maar soms ook zie je ze helemaal, net zoals deze oorstekers. De kleuren van de regenboog zie je schitteren in de wolken.

  9.99
 • Zilveren oorstekers, rolschaatsen

  Dit zijn echt oorbellen voor sportieve meiden! Ondanks de zachte kleuren zien ze er toch heel stoer uit met die bliksemschicht. De kleurtjes zijn goed beschermd door een speciaal laagje. Bescherm jij jezelf ook goed als je gaat rolschaatsen?

  9.99
 • Silver Unicorn Stud Earrings

  Zilveren oorstekers, eenhoorn met roze hartje op de bil

  WeLoveSilver heeft echt heel veel eenhoorn oorbellen, hè? Vind je het moeilijk om te kiezen? Als je er drie uitzoekt, hoef je er maar twee te betalen. Dus neem deze en kijk gerust nog even verder.

  9.99
 • Zilveren creolen met hanger, panda met paarse strik

  Wat een schattige panda’s zijn dit! Kijk toch eens dat kleine roze mondje, kun je je voorstellen dat daar kilo’s aan bamboe mee gegeten wordt? En met dat paarse strikje zou je haar toch zo willen knuffelen?

  12.95
 • Creolen met hartje en steentjes

  Creolen met hartje en zirkonia steentje

  Aan deze creolen hangen een zilveren hartje en een echt cubic zirkonia steentje. Dat steentje is heel speciaal, hij lijkt heel erg veel op een diamant die schittert in veel verschillende kleurtjes.

  11.99
 • Zilveren unicorn oorbel met verschillende kleurtjes

  Zilveren creolen met hanger, eenhoorn met veel kleurtjes

  Deze eenhoorn heeft veel kleurtjes. Haar staart is rood met geel en oranje, haar manen zijn roze en rond haar hals zit een lila met paarse band. Tot slot heeft ze lila hoefjes en een blauw hartje op haar bil.

  12.99
 • Zilveren oorstekers, panda met roze strik

  Wat zijn deze oorstekers leuk hè? Ze passen bij deze ring. Panda’s hebben bolle wangen en hele sterke kaken. Ze bijten zo een bamboestengel door, dat is zelfs voor mensen met een bijl best lastig.

  9.99
 • Silver Deer Stud Earrings

  Zilveren oorstekers, damhertje

  Als een damhert in de duinen woont, dicht bij de zee, heeft hij witte vlekken op de rug. In de bossen midden in Nederland zijn de damherten meestal donker bruingrijs. Deze damhertjes komen dus uit de duinen.

  9.99
 • Zeemeermin

  Zilveren creolen met hanger, zeemeermin

  Aan deze zilveren creolen hangen super gave zeemeerminnen. Ze hebben een roze staart met allemaal kleurige glitters. Die glitters gaan er niet af, ze zitten stevig vast onder een extra beschermend laagje.

  11.95
 • Zilveren oorstekers, tijgers

  Tijgers en panters en jaguars zijn krachtige, lenige dieren die heel hard kunnen lopen. En weet je wat zo leuk is? Andere katten en katachtigen houden niet van water, maar de tijger wel, hij kan heel goed zwemmen!

  9.99
 • Zilveren creolen, eenhoornhoofd met gekleurde manen

  Ze blijven leuk, hè, die eenhoorns. Bij WeLoveSilver heb je volop keuze in oorstekers, oorhangers en creolen. En ook hebben we armbandjes en kettinkjes met eenhoorns. Zo kun je een leuk setje samenstellen.

  11.99
 • Zilveren oorstekers, alpaca

  Een alpaca is een echt knuffeldier en daarom zie je hem ook regelmatig op kinderboerderijen. Ze zijn kleiner en ook liever dan de lama, daarom zijn ze ook zo mega populair

  9.99
 • Zilveren Bali hoops met getwijnde motiefjes

  De versieringen van deze Bali hoops met een doorsnede van 14 mm lijken op getwijnd garen. Getwijnd betekent ‘in elkaar gedraaid’, je ziet dat bijvoorbeeld heel goed bij dikke scheepskabels.

  12.95
 • Oorsteker met spin

  Zilveren oorstekers, spin

  Veel mensen griezelen ervan, spinnen. Vooral harige kruisspinnen. Terwijl kruisspinnen geluk brengen, zo werd vroeger gedacht. En als je ze langs hun gesponnen draad naar beneden ziet zakken, brengen ze een boodschap vanuit de hemel mee.

  7.99
 • Ronde hoop met ster

  Zilveren creolen met hanger, ster

  Deze creolen met ster vormen een mooi setje met deze creolen met maansikkel. Je ziet de ster en de maan samen ook vaak in een vlag – bijvoorbeeld in de Turkse vlag – terugkomen.

  10.99
 • Zilveren Sneeuwvlok oorsteker

  Zilveren oorstekers, sneeuwvlok

  Deze sneeuwvlokken lijken net echt, vind je ook niet? Gelukkig zijn ze niet echt, want je zou hele koude oren krijgen. Deze sneeuwvlokken zijn namelijk best dik en het zou lang duren voor ze gesmolten waren!

  9.99
 • Zilveren oorsteker met blaadje

  Rhodium plated blaadjes oorsteker met cubic zirkonia steentjes

  Deze fraai geveerde blaadjes kun je mooi de ronding van je oorlelletje of oorschelp laten volgen. De cubic zirkonia steentjes geven het rhodium plated zilver extra glans. Een setje met een luxueuze uitstraling!

  14.99
 • Gold plated oorbel sterretje

  Gold plated creolen met ster, vast

  We Love Silver heeft voor jou de sterren van de hemel geplukt zodat jij elke dag kunt stralen. De sterretjes aan deze glanzende gold plated oorringen zitten vast, je kunt ze dus niet verliezen.

  12.99
 • Zilveren creolen met zwart hartje

  Aan deze zilveren creolen hangt een hartje met een zwarte, geslepen steen. Het handige van zwart is dat het bijna overal bij past. Je zult deze oorbellen dan ook vast heel vaak dragen!

  10.99
 • Bloem

  Bloem met lavendelblauwe bloemblaadjes

  Wat een mooie kleur is dit! De kleur lavendelblauw wordt ook wel maagdenpalm genoemd. Als het licht erop valt, lijken de bloemblaadjes de ene keer blauw en de andere keer violet. Je kunt er wel naar blijven kijken!

  9.99
 • Hart

  Zilveren oorstekers, roze hart met glitters en gladde rand

  Deze oorstekers lijken veel op deze, maar de rand is anders. Deze oorstekers hebben een gladde rand rond het roze hart met kleurige glittertjes. Ze zijn allebei mooi, welke gaat het worden voor jou?

  9.99
 • Eenhoorn

  Eenhoorn oorstekers met veel kleurige, glimmende steentjes

  Het lijkt wel of deze eenhoorns met confetti zijn bestrooid, het ziet er in ieder geval heel feestelijk uit! Er zit een speciaal laagje over deze oorstekers, de kleurige stukjes blijven goed zitten.

  9.99
 • Hart

  Zilveren oorstekers, hart met kleurige kristallen

  Hoeveel kristallen tel jij in dit kleurige hart? Het zijn er veel hè? Ze zitten stevig vast hoor, en voor extra bescherming zit er over de hele oorsteker nog een speciaal heel sterk laagje, een e-coating heet dat.

  9.99
 • Koekje

  Zilveren creolen met hanger, cupcakes

  Vind jij het ook zo leuk om cupcakes te maken, of ze te versieren? Of eet je ze liever op? De cupcakes die aan deze zilveren creolen hangen, zien er ook echt uit om op te vreten, vind je niet?

  11.95
 • Flamingo

  Oorstekers met roze flamingo, roze poten

  De Flamingo is een vogel die het liefst in grote groepen leeft. Hun kindertjes gaan naar een heuse crèche, die wordt geleid door een paar volwassen flamingo’s. Leuk om te weten, toch?

  9.99
 • Hart

  Zilveren creolen met hanger, hartje met roze kristallen

  Dit open hartje is heel romantisch, helemaal afgezet met roze kristallen. Het lijkt wel een roze bloemenkrans in hartvorm. De hartjes hangen aan zilveren creolen met een doorsnede van 12 mm.

  11.95
 • Kristal Oorstekers Hart

  Zilveren oorstekers, open hart met kristallen

  Hartjes zijn een heel populair symbool. We Love Silver heeft ze daarom in veel verschillende soorten. Zilver, gold plated, met kristallen, in verschillende epoxy kleuren en in open en dichte vormen. Vind jij het ook zo moeilijk kiezen?

  9.99
 • Zilveren creolen met hanger, gevleugelde eenhoorn

  Niet alle eenhoorns zien er hetzelfde uit. Sommige hebben vleugels, andere niet. De eenhoorns die aan deze creolen hangen, hebben wel vleugels. Hele mooie zelfs, namelijk roze met glitters!

  11.95
 • Zilveren creolen met hanger, zwart katje

  Jonge katjes heten kittens. Mensenbaby’s hebben een groot hoofd in verhouding met de rest van het lichaam en dat hebben kittens ook. Dat kun je bij deze schattige zwarte kittens ook goed zien.

  11.95
 • Zilveren creolen met hanger, gevleugelde eenhoorn

  Een eenhoorn met vleugels is een ‘gevleugelde eenhoorn’. Er bestaan ook ‘gevleugelde uitdrukkingen’. Dat zijn dingen die iemand ooit heeft gezegd en die heel veel mensen daarna ook zeggen. Bijvoorbeeld ‘Zij zijn groot en ik is klein’ van Calimero.

  11.95
 • Zilveren oorstekers, zeehond met glitters

  Dit is een heel lichtgrijze zeehond. Hij is vast nog heel jong, want jonge zeehondjes zijn meestal wit en volwassen zeehonden grijs. WeLoveSilver heeft ook grijze zeehonden als oorsteker, kijk maar eens.

  9.99
 • Silver Unicorn Stud Earrings

  Zilveren oorstekers, eenhoorn met blauw hartje op de bil

  Deze eenhoorns zien er echt heel leuk uit, vind je ook niet? Met hun mooie blauwe en roze manen en staart. En dat hartje op hun bil, in dezelfde kleur als de hoefjes, maken het helemaal af!

  9.99
 • Silver Daisy Flower Stud Earrings

  Zilveren oorstekers, kleurrijk madeliefje

  Dit madeliefje heeft allemaal gekleurde blaadjes. Dat ziet er super leuk uit, hè? Een madeliefje heet Daisy in het Engels. Nederlandse meisjes kunnen Madelief heten en Engelse meisjes Daisy. Grappig hè?

  9.99
 • Silver Heart Stud Earrings

  Zilveren oorstekers, twee roze hartjes

  Hou jij ook zo van hartjes? En van roze? Deze zilveren oorstekers hebben twee roze hartjes. Dat roze is van heel hard spul, epoxy, dat gaat er niet zomaar af. De oorstekers hebben ook nog een extra beschermend laagje.

  9.99
 • Silver Shell Stud Earrings

  Zilveren oorstekers, schelp met verschillende kleuren roze

  Wauw, wat zijn deze schelpen mooi! De kleuren gaan van heel licht roze naar wijnrood. Echte schelpen kunnen ook hele mooie kleuren hebben, vooral aan de binnenkant, daar zit namelijk parelmoer.

  9.99
 • Silver Cupcake Stud Earrings

  Zilveren oorstekers, cupcake, roze met kristal

  Je zou er bijna aan gaan likken, zo lekker zien ze eruit. Het roze is net glazuur, dat laagje dat je vaak op cupcakes en andere koeken ziet. In een iets andere kleur hebben we ook creolen met cupcakes .

  9.99
 • Silver Cat Stud Earrings

  Zilveren oorstekers, zwarte katjes

  Sommige mensen denken dat een zwarte kat ongeluk brengt. Vooral als je hem op vrijdag (de dertiende) ziet. Maar deze kleine zwarte katjes gaan jou vast veel geluk brengen, want ze hebben zilveren snorharen.

  9.99
 • Zilveren oorstekers, heksje

  Hou jij van sprookjes en andere verhalen waarin wezens voorkomen die volgens de meeste mensen niet bestaan? We zeggen ‘meeste mensen’, want er zijn genoeg mensen die menen dat heksen en bijvoorbeeld kabouters wel echt bestaan!

  9.99
 • Zilveren oorstekers, cupcakes met kristallen

  Hou jij ook zo van cupcakes? Om te eten én om te maken? Ze zien er altijd zo super mooi en lekker uit, vind je ook niet? Deze cupcake heeft een topping met negen kristallen en een roze bolletje.

  10.99
 • Zilveren oorstekers, vlinder met kristallen van Swarovski

  Wat een gave vlinder met die twee tinten blauw! Het zijn echte Swarovski kristallen. Dat zijn eigenlijk een soort stukjes glas die precies lijken op diamanten. En diamanten zijn de duurste stenen van de hele wereld!

  10.99
 • Zilveren oorstekers, koala eenhoorn

  Je kunt deze koala eenhoorn ook unikoala – van unicorn en koala – of koalacorn of koacorn noemen. Welke naam ga jij deze groene schatjes met glittertjes geven als je ze in je oren doet?

  9.99
 • Zilveren oorstekers, eenhoorn hoofd met pluizig bolletje

  Deze mooie eenhoorndame met roze manen met glittertjes – die super goed past bij deze verstelbare eenhoorn ring  – heeft een zacht pluizig bolletje aan haar halsband hangen. Dat staat mooi, vind je ook niet?

  11.99
 • Zilveren armband met gevleugelde eenhoorn

  Soms heeft een eenhoorn vleugels, soms ook niet. Deze eenhoorn heeft ze wel, hele mooie zelfs, ze zijn roze en hebben een heleboel kleurige glittertjes. Deze armband staat leuk bij deze oorhangers, ook al zijn ze niet hetzelfde.

  14.95
 • Zilveren creolen met hanger, vleugel

  In de Griekse mythologie was het Icarus die vleugels maakte om te kunnen ontsnappen. Maar de was waarin de veren waren vastgezet, smolt en Icarus stortte in zee. Dan toch maar vleugels aan je oren, of niet?

  11.99
 • Ronde oorbel met hangend veertje

  Zilveren creolen met hanger, veertje

  WeLoveSilver heeft diverse sieraden met een veertje. Het is vanwege zijn positieve betekenissen een geliefd symbool. Ze staan onder andere voor liefde, bescherming, waarheid en licht, maar ook voor bewegingsgemak en vrijheid.

  11.99
 • Oorbel met veertje en dromenvanger

  Zilveren creolen, dromenvanger met veertje

  De dromenvanger vangt boze dromen – nachtmerries – in zijn web. Als de zon opkomt, maakt deze de dromenvanger weer schoon. De goede dromen kunnen wel door het web, via het veertje vallen ze zachtjes op de slaper.

  14.99
 • Ronde hoop oorbel met bliksem

  Zilveren creolen met hanger, bliksemschicht

  De bliksemschicht of –flits is het symbool van helderheid, zoals een heldere ingeving of een plotseling helder inzicht. De bliksemschicht wordt ook gebruikt als symbool bij elektriciteit, vanwege de enorme hoeveelheid energie die er vrijkomt bij ontlading.

  10.99
 • Bali Hoop 18mm

  Zilveren Bali hoops slingertjes en bolletje, 18 mm

  Dit zelfde motiefje zie je ook in deze Bali hoops van 14 mm . Met je blote voeten op het strand, gehuld in een zwierige pareo, zo komen deze creolen goed tot hun recht!

  12.99
 • Creolen met 3 hangers

  Zilveren creolen met drie hangertjes

  Wat een originele creolen! Ze hebben drie hangertjes of bedeltjes; een kristal, een hartje en een blaadje. Ze hebben een vaste plek, los van elkaar, dus je kunt ze alle drie goed zien.

  11.99
 • Zilver armband met bedels (bolletjes)

  Zilveren armband met bewerkte kralen

  Dit armbandje wil je altijd wel dragen. Hij past overal bij en je kunt hem zelf heel gemakkelijk om en af doen omdat hij elastisch is. Tussen de gewone zilveren bolletjes zitten extra mooie, bewerkte kralen.

  16.99
 • Bali Hoop 20mm

  Zilveren Bali hoops drie versieringen, 20 mm

  Hou je van vintage kleding of romantische, zwierige kleding of juist van een stoere stijl? Deze zilveren Bali hoops passen bij heel verschillende stijlen, mede daarom zijn ze ook zo populair.

  12.99
 • Bali Hoop 16mm

  Zilveren Bali hoops, 16 mm

  Zie je hoe mooi deze Balinese creolen zijn gemaakt? En dat met de hand! Het zilver is op sommige plaatsen zwart, wat deze hoops de typische uitstraling van de Balinese sieraden geeft.

  10.99
 • Bali Hoop 14mm

  Zilveren Bali hoops, 14 mm

  Wat zijn er veel mooie motiefjes in de Bali sieraden! Deze creolen met een doorsnede van 14 mm zijn een top voorbeeld van de kunstzinnigheid van de Balinese zilversmeden. Draag ze met liefde!

  10.99
 • Zilveren oorstekers, triquetra met cirkel

  De triquetra is een oud symbool dat door de Germanen en de Kelten werd gebruikt en later ook door de christenen. Hij staat voor drie-eenheid. De cirkel is optioneel en verwijst naar eeuwigheid en vruchtbaarheid.

  7.99

Net als er verschil in kwaliteit is in diamanten, is er ook verschil in kwaliteit van cubic zirkonia steentjes. De manier van slijpen, de machines waarmee gewerkt wordt en de gebruikte technieken hebben invloed op het resultaat. WeLoveSilver gaat voor topkwaliteit en onze ringen zijn dan ook gezet met de beste cubic zirkonia steentjes.
Zoals je van ons gewend bent, zijn de ringen van 925 sterling zilver, ook daarin hebben we voor het beste materiaal gekozen. In de collectie ringen met cubic zirkonia vind je ringen met één steen en ringen waarin meerdere cubic zirkonia steentjes zijn gezet.
Kijk ook eens bij onze oorbellen, kettingen en armbanden. Je kunt vast een heel mooi setje samenstellen. Om de prijs hoef je het niet te laten, bij WeLoveSilver is het drie halen, twee betalen.

Winkelwagen
0
3 halen 2 betalen