Chain

Toont alle 15 resultaten

 • Zilveren oorstekers met chain en bolletjes

  Deze zilveren oorstekers met mooie zilveren bolletjes zijn heel sierlijk! Het is een paar oorbellen dat je vaak en met plezier zult dragen.

  14.99
 • Zilveren chain oorbellen met bolletjes

  WeLoveSilver heeft veel verschillende oorbellen. Oorstekers, oorhangers, oorringen, ear cuffs en ook deze chain oorbellen: kettinkjes die je door het gaatje in je oor haalt. Deze chain oorbellen zijn voorzien van drie zilveren bolletjes en zijn heel elegant!

  13.99
 • Zilveren chain oorbellen met gedraaide staafjes

  Deze zilveren chain oorbellen met gedraaide staafjes zijn sierlijk en elegant! Als je meerdere gaatjes hebt in je oren, dan kan je de chain ook door deze gaatjes doen, wat een speciaal effect creëert.

  13.99
 • Zilveren ear cuff, brede earcuff met vijf bandjes en chain

  Dit is een stoere ear cuff – vanwege de chain – en toch sierlijk. Dat komt door het open, lichte ontwerp met de vijf bandjes en door het glanzende zilver. Een ear cuff die je met veel plezier zult dragen!

  12.99
 • Zilveren oorstekers met chain, met gedraaid hart

  Chain oorbellen zijn doorgaans lang en slank met eenvoudige vormen. Dat maakt dit type oorbellen sierlijk en stijlvol. Deze zilveren oorstekers zijn voorzien van een prachtig hartje. Het leuke van chain oorbellen is dat ze lang zijn en dat je ze niet allebei op dezelfde hoogte hoeft te hebben hangen.

  13.99
 • Zilveren oorstekers met chain, met gedraaide cirkels

  Deze zilveren oorstekers met gedraaide cirkels zijn sierlijk en elegant! Een echte eyecatcher!

  13.99
 • Zilveren ear cuff, gladde band met geoxideerde, gedraaide randen en chain

  WeLoveSilver heeft het al vaker uitgelegd: geoxideerd zilver heeft een levendige en nostalgische uitstraling. Je ziet reliëfs en details beter en het heeft een oude look, waardoor het dus die nostalgische – soms zelfs antieke – uitstraling krijgt.

  11.99
 • Zilveren oorstekers met chain, met cirkel

  Deze zilveren oorstekers zijn sierlijk en speels. Deze chain oorbellen zijn voorzien van een cirkel. Het past perfect bij de minimalistische stijl. Moeilijk kiezen? Geen probleem: je kunt drie verschillende sieraden halen voor de prijs van 2!

  13.99
 • Zilveren ketting met staafjes in patroon

  Een charmante zilveren ketting met een patroon van kleine staafjes. Deze ketting kan uiteraard op zichzelf gedragen worden maar op dit moment is “layeren” de trend! Layeren is het dragen van meerdere kettingen in laagjes bij elkaar. Maak met deze en andere kettingen de perfecte gelaagde look!

  29.99
 • Zilveren ketting met schakels

  Deze zilveren ketting heeft mooie subtiele schakels. Je kan deze ketting uiteraard op zichzelf dragen, maar op dit moment is “layeren” de trend! Layeren is het dragen van meerdere kettingen in laagjes bij elkaar. Bekijk je eigen sieradenkist en maak er een charmante gelaagde look van. Of kijk rustig nog even verder want als je […]

  34.99
 • Zilveren ketting met schakels in visgraat patroon

  Deze zilveren ketting heeft een visgraat patroon. Een sieraad wat overal bij past! Gebruik de ketting voor een minimalistische look of combineer deze met andere kettingen voor opvallende look.

  39.99
 • Zilveren ketting met bolletjes

  Deze fraaie zilveren bolletjes ketting is een ketting die veel gezien en gedragen wordt. Je kan eventueel een hanger uit je eigen sieradencollectie aan de ketting hangen, maar de ketting kan uiteraard ook zonder hanger gedragen worden.

  34.99
 • Zilveren ketting met dunne schakels

  Deze zilveren ketting heeft compacte schakels en daardoor ziet de ketting er krachtig uit! Een echte blikvanger!

  34.99
 • Zilveren ear cuff, blad met chain

  Het Engelse cuff kun je vertalen als ‘manchet’. In het Bargoens worden handboeien ook wel manchetten genoemd. En dan verder redenerend: met deze ear cuff leg je je oor aan de ketting!

  11.99
 • Zilveren ear cuff, gladde band met chain

  Mooi door zijn eenvoud en speels door de chain, dat is een beschrijving die past bij deze ear cuff. Draag ‘m solo aan één oor of juist in combinatie met andere zilveren oorbellen, het kan allebei!

  12.99
Winkelwagen
0
3 halen 2 betalen