8mm

Toont alle 8 resultaten

 • Kinderoorbellen, Zilveren oorstekers, alpaca

  Een alpaca is een echt knuffeldier en daarom zie je hem ook regelmatig op kinderboerderijen. Ze zijn kleiner en ook liever dan de lama, daarom zijn ze ook zo mega populair

  10.99
 • Zilveren oorstekers, spin

  Veel mensen griezelen ervan, spinnen. Vooral harige kruisspinnen. Terwijl kruisspinnen geluk brengen, zo werd vroeger gedacht. En als je ze langs hun gesponnen draad naar beneden ziet zakken, brengen ze een boodschap vanuit de hemel mee.

  10.99
 • Zilveren oorstekers, twee hartjes met elkaar verbonden

  Door de liefde met elkaar verbonden, dat is mooi. Het kan gaan om een romantische liefde, maar ook om de liefde tussen ouder en kind of de genegenheid tussen twee goede vrienden of vriendinnen.

  10.99
 • Zilveren oorstekers, muzieknoot

  Deze oorstekers zijn dichte noten, en jij weet vast dat die een kwart maat aangeven. Maar ook als je dat nog niet wist, met deze oorstekers in je oren zorg jij voor de vrolijke noot bij iedere gelegenheid!

  10.99
 • Zilveren oorhangers, pikun bloem met veer

  De Thaise pikun flower is een populair motief. Oorspronkelijk zijn ze van goud, maar WeLoveSilver heeft ze natuurlijk in het zilver. We hebben hem als enkelvoudig oorknopje en als deze hanger met veer.

  12.99
 • Oorsteker "Schildpad"

  Kinderoorbellen, Zilveren oorstekers, schildpad

  Wist je dat sommige soorten schildpadden wel 150 jaar oud kunnen worden? Dat betekent dat je kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen allemaal dezelfde schildpad zouden kunnen kennen als jij!

  10.99
 • Oorsteker met keltisch symbool

  Zilveren oorstekers, fleur de lis

  De fleur de lis of Franse lelie is een symbool uit de heraldiek. Hij is vooral bekend van het Franse koningshuis, maar hij kwam ook voor in het familiewapen van Cornelis Lely, de man van de drooglegging van de Zuiderzee.

  10.99
 • Zilver hartjes oorsteker

  Zilveren oorstekers, hartjes, deels geoxideerd

  Zilver kan oxideren – zwart worden – door waterstofsulfide, dat in lucht voorkomt. Sommige sieraden moeten niet zwart worden, andere juist wel omdat het sieraad door de combinatie van glanzend zilver en het zwart diepte krijgt.

  7.99
Winkelwagen
0
3 halen 2 betalen