7 mm

Toont alle 10 resultaten

 • Zilveren ketting met hanger, zwart katje

  Brengt een zwarte kat ongeluk? Welnee! Je hebt juist heel veel geluk als jij zo’n mooie zilveren ketting met hanger hebt gekregen. En dat katje boft maar met een baasje als jij!

  14.99
 • Zilveren ring met koala eenhoorn

  Deze koala eenhoorn ben je misschien al eerder tegengekomen. Dat kan kloppen, want we hebben ze ook als oorstekers, als oorringen met hanger en als hanger aan een ketting.

  12.95
 • Zilveren ring, v-model met bolletjes

  Deze zilveren ring heeft een lichte v-vorm. Hoe ga jij hem dragen, met de punt richting je hand of de andere kant op? Het kan allebei, gewoon even uitproberen wat het leukste staat.

  14.99
 • Zilveren ring, bewerkt motief

  Deze zilveren ring is aan de voorkant bewerkt en opengewerkt. Hierdoor ontstaat een mooi effect en zie je diepte in de ring.

  15.99
 • Zilveren teenring, Ierse Claddagh ring

  De Ierse Claddagh-ring is een traditionele liefdesring. Het hart staat voor liefde, de handen die het hart vasthouden staan voor vriendschap, en de kroon – op het hart – staat voor loyaliteit.

  12.99
 • Zilveren teenring, opengewerkte band met kristal

  Een sierlijk lijnenspel houdt de dubbele band van deze teenring bij elkaar. Het geheel wordt precies in het midden gecompleteerd door een schitterende kristal. Daar heeft de edelsmid zijn best op gedaan!

  12.99
 • Zilveren armband, geoxideerde bloemetjes

  Deze sierlijke armband heeft mooie kleine bloemetjes. Door het zilver te oxideren en vervolgens te polijsten, ontstaat er diepte in het sieraad. Een armband met karakteristieke uitstraling is een leuk geschenk voor jezelf of een ander!

  42.99
 • Zilveren ear cuff, geoxideerd zilveren band met roos

  Op het plaatje is het niet zo goed te zien, maar deze ear cuff is fraai bewerkt met twee roosjes en hun blaadjes. De ear cuff heeft een oxidatiebadje gehad waardoor het reliëf goed uitkomt.

  9.99
 • Zilveren ear cuff, geoxideerd zilveren band met sterren

  De hemellichamen hebben altijd tot de verbeelding gesproken. Het onmetelijk grote heelal, de sterren en planeten die daar maar in de hemel ‘hangen’. Daarom zijn zon, maan en sterren veel gebruikte decoraties.

  9.99
 • Zilveren teenring met opengewerkte bewerkte band en kristal

  Een perfecte teenring voor deze lente of zomer! De prachtige opengewerkte teenring is compleet met een mooi kristal in het midden. Deze is in meerdere kleuren te bestellen, waardoor deze teenring perfect bij jouw outfit zal passen. De dubbele band van deze teenring is bewerkt, wat deze zilveren ring extra uniek maakt!

  10.99
Winkelwagen
0
3 halen 2 betalen