11mm

Toont alle 5 resultaten

 • Oorsteker bloem met veer (klein)

  Zilveren oorstekers, bloemetje met veer 1

  Het hart van deze bloem is van zwart obsidiaan en de bloemblaadjes hebben kleine zilveren bolletjes. De oorstekers lijken veel op deze, alleen zijn de bloemblaadjes van de beide bloemen verschillend bewerkt.

  9.99
 • Oorsteker bloem met veer (groot)

  Zilveren oorstekers, bloemetje met veer 2

  Deze oorstekers lijken sprekend op deze met bloemetjes en veertje. De bloemblaadjes zijn anders bewerkt van de bloemen. Deze hier hebben geen kleine zilveren bolletjes, maar twee kuiltjes en een bolletje.

  9.99
 • Oorsteker "Pegasus"

  Kinderoorbellen, Zilveren oorstekers, Pegasus

  Pegasus is een gevleugeld paard uit de Griekse mythologie, hij stond bij hen symbool voor de onsterfelijkheid van de menselijke ziel. Pegasus vloog op zeker moment zo hoog dat hij als sterrenbeeld aan de hemel terechtkwam

  10.99
 • Zilveren oorsteker met hangende bloem

  Rhodium plated hangend bloemetje met cubic zirkonia steentjes

  Met deze oorstekers steel jij ongetwijfeld de show. De cubic zirkonia steentjes laten bij elke subtiele beweging van je hoofd een hele reeks fonkelende kleurtjes zien. Het laagje rhodium voorkomt dat je oorstekers zwart worden.

  14.99
 • Oorstekers met sierlijk hartje

  Zilveren oorstekers, bewerkt hartje

  Als je goed kijkt, zie je dat het eigenlijk een driehoek is met afgeronde hoeken. Toch zie je er waarschijnlijk meteen een hartje in. Dat komt door het design van de decoratieve lijnen.

  9.99
Winkelwagen
0
3 halen 2 betalen