10mm

Toont alle 6 resultaten

 • Zilveren oorstekers, hand van Fatima

  Fatima was pap aan het koken toen haar man thuiskwam met een nieuwe vrouw. Fatima liet van schrik de lepel vallen en roerde door met haar hand. Ze brandde haar hand niet, maar ze kreeg wel twee duimen.

  10.99
 • Oorstekers Hamsa hand

  Zilveren oorstekers, hand van Fatima

  De hand van Fatima is een beschermend symbool. Je komt hem ook tegen als hand van Mirjam – de zuster van Mozes – en als hand van Maria, de moeder van Jezus. Het is dus een symbool dat in drie wereldreligies voorkomt.

  9.99
 • French hook oorbel met Hamsa hanger

  Zilveren oorhangers, hamsa

  In het Engels wordt hij hamsa genoemd, in het Nederlands ook wel khamsa. De hand met de twee duimen is in diverse culturen en religies een beschermend teken. Hij brengt voorspoed en gezondheid.

  11.99
 • Zilveren bloem oorsteker met ingelegde stenen

  Rhodium plated bloem oorsteker met cubic zirkonia steentjes

  Bloemen staan voor levenskracht en energie. Dit bloempje heeft een pentagramvorm en ook een pentagram staat voor levenskracht. De cubic zirkonia steentjes onderstrepen dit nog verder. Het rhodium plated zilver verleent het geheel glans en diepte.

  14.99
 • Zilveren ster oorstekers met ingelegde stenen

  Zilveren oorstekers, ster met kristallen

  Oh, wat zul jij stralen met deze fonkelende sterren in je oren! Als het (zon)licht op de vele kristallen valt, zul je er door de breking van het licht alle kleurtjes van de regenboog in kunnen zien.

  14.99
 • Zilveren piramide oorsteker

  Rhodium plated piramide oorsteker met cubic zirkonia steentjes

  De schatten van Toetanchamon zijn er niets bij! Deze piramidevormige oorstekers zijn rhodium plated en bezet met cubic zirkonia steentjes die schitteren als echte diamanten. Rodium geeft zilver de look van wit goud en beschermt tegen oxideren.

  14.99
Winkelwagen
0
3 halen 2 betalen