• Incl. cadeauverpakking
 • Uitstekende score op Trustpilot
 • Voor 15:00 besteld, zelfde werkdag verzonden

Boom

Toont alle 27 resultaten

 • Zilveren oorringen met hanger aan steentje, levensboom

  WeLoveSilver heeft meerdere oorbellen in dit genre. Je kunt de kleur van het steentje of de kristal kiezen die bij jou of jouw kleding past. Als je er een paar in verschillende kleuren kiest, kun je mooi afwisselen.

  14.9915.99
 • Zilveren oorstekers, hart met levensboom

  De levensboom is een symbool voor de verbinding tussen de aarde – waarin hij wortelt – en de hemel, waar de takken naar reiken. En het hart is het symbool van liefde en verbondenheid.

  14.99
 • Zilveren oorstekers, levensboom

  In de Bijbel staan de levensboom en de boom van kennis van goed en kwaad in het Paradijs. De levensboom geeft het eeuwige leven. Na de zondeval mocht de mens niet eeuwig leven en werd daarom uit het Paradijs verdreven.

  14.99
 • Zilveren oorhangers, tree of life

  De wortels en de kruin van deze prachtige tree of life, of levensboom, vormen een cirkel. Die cirkelvorm benadrukt de betekenis van eenheid en de kringloop van het leven waar de levensboom – onder andere – voor staat.

  17.99
 • Zilveren oorhangers, levensboom (tree of life)

  Deze levensboom heeft een hele mooie vormgeving met rijke vertakkingen bovengronds en ondergronds. Het is het perfecte symbool voor de verbinding tussen hemel en aarde en de kringloop van het leven.

  27.99
 • Zilveren ketting, tree of life

  De tree of life (levensboom) staat symbool voor persoonlijke ontwikkeling, kracht en schoonheid. De boom symboliseert de cyclus van het leven en onsterfelijkheid. Er is een balans tussen de stevige wortels naar het verleden, en groei naar de toekomst.

  24.99
 • Zilveren ketting, tree of life (levensboom)

  De tree of life (levensboom) staat symbool voor persoonlijke ontwikkeling, kracht en schoonheid. De boom symboliseert de cyclus van het leven en onsterfelijkheid. Er is een balans tussen de stevige wortels naar het verleden, en groei naar de toekomst.

  26.99
 • Zilveren ketting met hanger, opengewerkt hart met levensboom

  In het hart aan deze zilveren ketting, zien we een levensboom. Dat is mooie symboliek. Het drukt verbinding uit. Hiermee past het bij alle religies en culturen.

  29.99
 • Zilveren ketting met hanger, levensboom

  Deze levensboom is letterlijk om-ringd door een ring met vele kleine kristallen. Het ontwerp van de levensboom is ook bijzonder, hij is namelijk niet symmetrisch en dat zie je niet zo vaak.

  27.99
 • Zilveren ketting, levensboom hanger

  De tree of life, oftewel de levensboom, staat symbool voor groei en ontwikkeling. Aan deze zilveren ketting hangt een tree of life hanger. Deze zal er voor zorgen dat jij je altijd ontwikkelt!

  21.99
 • Zilveren hanger, cirkel met rijkelijk bewerkte tree of life

  Deze levensboom heeft zowel bij de wortels als bij de takken een mooi vlechtwerk. De ronde hanger is van zilver. De tree of life staat voor groei en ontwikkeling.

  17.99
 • Kinderoorbellen, Gold plated oorstekers, palmboom

  Vakantie vibes all over! Deze gold plated oorstekers in de vorm van een palmboom brengen bij het dragen vast mooie herinneringen bij je dochter naar boven. Een zonnige sfeer is altijd fijn.

  14.99
 • Zilveren ketting met hanger, tree of life met Abalone

  Deze ronde zilveren hanger draagt het symbool van de tree of life, symbool voor het eeuwige leven. Achter de levensboom zie je de mooie kleuren van de Abalone schelp. Een parelmoer met olie-achtige kleuren.

  29.99
 • Zilveren oorstekers, levensboom

  Sierlijk vormgegeven tree of life – of levensboom – met ronde, vloeiende lijnen. De levensboom is een symbool met diverse betekenissen. Hij staat onder andere voor spirituele ontwikkeling en de verbinding tussen hemel en aarde.

  13.99
 • Zilveren hanger, cirkel met levensboom

  Op deze ronde hanger staat de levensboom afgebeeld. Deze tree of life zie je terug in verschillende religies. Het is dan ook een eeuwenoud symbool. Deze zilveren variant draag je aan een ketting.

  16.99
 • Gold plated oorstekers, tree of life

  Deze gouden oorstekers hebben het symbool van de tree of life, deze staat ook wel bekend als de levensboom. De levensboom staat symbool voor continue groei en verbinding. Deze gouden tree of life oorstekers zijn leuk als cadeau voor iemand waarmee jij je verbonden voelt.

  14.99
 • Zilveren ketting met hanger, (levens)boom

  Je kunt deze boom als de levensboom zien, het symbool voor groei en ontwikkeling en de verbintenis tussen hemel en aarde. Maar je kunt er ook de appelboom in zien, de boom van vertrouwen en liefde.

  23.99
 • Zilveren oorstekers, tree of life met blaadjes

  Deze tree of life of levensboom zit goed in het blad, hij staat daarmee symbool voor de bloei van het leven en het komen tot een optimale ontwikkeling. En wie wil dat nou niet uitdragen?

  13.99
 • Zilveren ketting, hanger van cirkel met tree of life

  Ronde zilveren hanger. In de cirkel prijkt een levensboom, oftewel tree of life. De boom staat symbool voor de verbinding tussen de onderwereld, het hier en nu en de hemel.

  27.99
 • Zilveren oorstekers, opengewerkte cirkel met tree of life

  Ronde oorstekers van zilver. In de cirkel zien we een rijk bewerkte tree of life. De takken zijn zilveren krullen. Een levensboom staat voor de connectie tussen hemel en aarde.

  16.99
 • Zilveren ketting met hanger, dromenvanger met levensboom

  Aan deze zilveren ketting hangt een dromenvanger met in het midden een levensboom. Onderaan hangen veren. In de meeste dromenvangers zijn veren te vinden; deze vangen de goede dromen op en zorgen ervoor dat ze worden uitgestrooid op de ontvanger.

  34.99
 • Zilveren ketting met hanger, brede levensboom

  De takken van deze tree of life of levensboom waaieren breed uit. Ze vormen hartvormige versieringen en krullen. De levensboom symboliseert de verbintenis tussen hemel en aarde met alles wat zich daartussenin bevindt.

  29.99
 • Zilveren oorhangers, tree of life met sierlijke bewerkingen en hartjes

  Deze zilveren ronde oorhangers laten de levensboom zien. Ook tree of life genoemd. De wortels en takken van de boom vormen een sierlijk geheel, soms uitlopend in hartvormen.

  22.99
 • Zilveren hanger, cirkel met sierlijke tree of life

  Zilveren ronde hanger voor aan een ketting met een levensboom. Deze tree of life heeft sierlijk gekrulde takken en bladeren. Het symboliseert de connectie tussen hemel en aarde.

  17.99
 • Gold plated ketting met hanger, tree of life met kristallen

  Deze zilveren ketting met hanger is gehuld in een dun laagje goud. Dat noemen we gold plated. In deze ronde hanger zien we een tree of life. Deze levensboom is versierd met vier kristallen. De levensboom staat symbool voor het leven zelf, maar ook voor wijsheid, groei en ontwikkeling.

  34.99
 • Zilveren teenring, cirkel met levensboom

  De levensboom -tree of life- is het middelpunt van deze zilveren teenring. De boom staat o.a. symbool voor het leven zelf en wordt in veel verschillende culturen gebruikt. Het wordt ook wel de kosmische boom genoemd.

  15.99
 • Gold plated oorstekers, tree of life, levensboom

  De levensboom staat voor groei, ontwikkeling, vruchtbaarheid, onsterfelijkheid en genezing. Niet alleen bomen, maar ook mensen hebben te maken met seizoenen in hun leven. Perioden van rust zoals in de winter, groei als in de zomer, nieuw leven als in de lente en soms ook onstuimige herfststormen. Deze oorstekers zijn goldplated.

  14.99
Winkelwagen
0
3 halen 2 betalen