Bali collectie

Het Indonesische eiland Bali is een waar paradijs met prachtige stranden, hindoeïstische tempels, rijstvelden, vulkanen en een gastvrije bevolking. Tot die bevolking behoren ook de vele zilversmeden die het oude ambacht van generatie op generatie doorgeven. De sieraden worden met veel zorg en aandacht voor details gemaakt. De natuur is een inspiratiebron voor de mooie ontwerpen, maar ook aspecten van de Balinese goden en andere hindoeïstische symbolen vind je regelmatig terug in de sieraden. De kenmerkende bewerking met kleine bolletjes, kuiltjes, gleufjes en dergelijke geeft de sieraden een uitgesproken bohemian look.

Resultaat 1–30 van de 33 resultaten wordt getoond

 • Bali Hoop 16mm

  Gladde zilveren Bali hoops, 16 mm

  Mooie, massief zilveren creolen met een doorsnede van 16 mm. Eenvoudig en zonder versieringen en toch hebben deze hoops de onmiskenbare uitstraling van de Bali sieraden. Nostalgisch en bohemian sieraden die het leven vieren.

  14.99
 • Bali Hoop 12mm

  Rijk bewerkte zilveren Bali hoops, 12 mm

  Kun je je voorstellen dat deze rijk bewerkte creolen – of hoops, zoals ze ook wel genoemd worden – allemaal met de hand gemaakt zijn? Dat maakt deze oorbellen toch wel heel speciaal, vind je niet?

  9.99
 • Bali Hoop 14mm

  Rijk bewerkte zilveren Bali hoops, 14 mm

  Deze creolen zijn net een slag groter dan die van 12 mm WLS-LOVE-181, maar nog altijd heel fijntjes door de rijke versieringen. Het zwart en het glanzende van het zilver zorgt voor een nostalgische uitstraling.

  10.99
 • Bali Hoop 12mm

  Zilveren Bali hoops 3 spiralen, 12 mm

  Als je ooit op Bali bent geweest, heb je vast de zilversmeden gezien die dit soort oorbellen maken. Een bijzondere uitstraling hebben deze Bali hoops, hè? Je proeft als het ware de vrijheid!

  9.99
 • Bali Hoop 20mm

  Zilveren Bali hoops drie versieringen, 20 mm

  Hou je van vintage kleding of romantische, zwierige kleding of juist van een stoere stijl? Deze zilveren Bali hoops passen bij heel verschillende stijlen, mede daarom zijn ze ook zo populair.

  12.99
 • Bali Hoop 14mm

  Zilveren Bali hoops met enkel bolletje, 14 mm

  Dit zijn heel populaire Bali creolen die stralen door hun eenvoud. We Love Silver heeft ze daarom in verschillende diameters. Naast deze 14 mm creolen zijn ze er ook in 12, 16 en 18 mm.

  11.99
 • Bali Hoop 16mm

  Zilveren Bali hoops met enkel bolletje, 16 mm

  Dit is de op een na grootste van de Bali hoops met enkel bolletje. Die van 18 mm in doorsnede is het grootst. Welke kies jij? Natuurlijk kun je er ook meerdere nemen, drie voor de prijs van twee!

  10.99
 • Bali Hoop 18mm

  Zilveren Bali hoops met enkel bolletje, 18 mm

  Dit model creool is zo populair omdat hij met elk ander sieraad te combineren is, ook met meerdere creolen of oorstekers, als je meer dan een gaatje in je oren hebt. We LoveSilver heeft deze in verschillende groottes.

  11.99
 • Bali Hoop 12mm

  Zilveren Bali hoops met slingermotiefje, 12 mm

  Deze Bali hoops kun je enkel dragen, maar als je meerdere gaatjes in je oren hebt, zijn ze ook super leuk om te combineren met grotere creolen of oorstekers. Leef je uit, zoals de kunstenaars op Bali doen!

  9.99
 • Bali Hoop 16mm

  Zilveren Bali hoops met slingertje, 16 mm

  Het leuke van de Bali hoops is dat je ze niet alleen mooi kunt combineren met andere creolen uit de collectie, maar ook met een aantal zilveren oorstekers en natuurlijk de basic ringen en armbanden.

  10.99
 • Bali Hoop 21mm

  Zilveren Bali hoops met slingertjes, 21 mm

  Mooi zijn deze creolen uit de Bali collectie, zowel door de sierlijke bewerking als door hun afmeting vallen ze echt op. Ze staan super bij deze zilveren vriendschapsarmband of deze met bolletjes

  12.99
 • Bali Hoop 20mm

  Zilveren Bali hoops slingertjes en bolletje 20 mm

  Dit populaire motief vind je terug in drie creolen van We Love Silver. De hoops die je hier ziet, hebben de grootste afmeting, de twee andere zijn 14 WLS-LOVE-194 en 18 mm in doorsnede. Welke wordt van jou?

  12.99
 • Bali Hoop 18mm

  Zilveren Bali hoops slingertjes en bolletje, 18 mm

  Dit zelfde motiefje zie je ook in deze Bali hoops van 14 mm . Met je blote voeten op het strand, gehuld in een zwierige pareo, zo komen deze creolen goed tot hun recht!

  12.99
 • Bali Hoop 12mm

  Zilveren Bali hoops spiralen en bolletje, 12 mm

  WeLoveSilver heeft sommige Bali hoops in twee verschillende maten. Ga jij voor deze van 12 mm of heb je ze toch liever een tikkeltje groter en worden het die van 14 mm?

  9.99
 • Bali Hoop 14mm

  Zilveren Bali hoops spiralen en bolletje, 14 mm

  Leuk zijn deze Balinese creolen, hè? Kijk eens bij de basic ringen en armbanden of je een mooie set kunt scoren. Voor al onze sieraden geldt tenslotte: drie halen, twee betalen!

  10.99
 • Bali Hoop 12mm

  Zilveren Bali hoops spiralen en slingertje, 12 mm

  De Bali hoops zijn helemaal hot en hip. Je herkent ze meteen aan hun motiefjes als slingertjes, bolletjes, krulletjes en spiraalachtige vormen. Moeilijk kiezen? Geen probleem, je kunt er drie halen voor de prijs van twee!

  9.99
 • Zilveren Bali hoops, 14 mm

  Het spel van het lichte zilver en het zwart uitgeslagen zilver van deze Balihoops doet denken aan de stranden van Bali: je hebt er de zilverwitte stranden, maar ook het zwarte strand bij Lovina.

  10.99
 • Bali Hoop 14mm

  Zilveren Bali hoops, 14 mm

  Wat zijn er veel mooie motiefjes in de Bali sieraden! Deze creolen met een doorsnede van 14 mm zijn een top voorbeeld van de kunstzinnigheid van de Balinese zilversmeden. Draag ze met liefde!

  10.99
 • Bali Hoop 16mm

  Zilveren Bali hoops, 16 mm

  Zie je hoe mooi deze Balinese creolen zijn gemaakt? En dat met de hand! Het zilver is op sommige plaatsen zwart, wat deze hoops de typische uitstraling van de Balinese sieraden geeft.

  10.99
 • Bali Hoop 22mm

  Zilveren Bali hoops, bolletjes met slingertje, 22 mm

  Op Bali vind je veel kunst en cultuur en het lijkt wel of iedereen er creatief is. Het is dan ook een inspirerend eiland dat door de goden is uitverkoren! De Bali hoops symboliseren dat.

  12.99
 • Bali

  Zilveren Bali hoops, chevron met bolletjes

  Bali is het eiland van de vele goden en de kunstenaars als beeldhouwers, houtsnijders, schilders en niet te vergeten zilversmeden. Met deze originele, handgemaakte Bali hoops waan je je even op dit paradijselijke eiland.

  12.95
 • Bali Hoop 12mm

  Zilveren Bali hoops, drie versieringen

  Ramia! Zo zou je deze creolen in het Balinees kunnen aanprijzen, want ze zijn inderdaad prachtig. Weet jij al bij welke outfit je ze gaat dragen? Of ga je ze dagelijks in je oren doen?

  9.99
 • Bali Hoop 12mm

  Zilveren Bali hoops, druppels, 12 mm

  Wat een mooi design van deze Bali hoops! Zwierig en tegelijkertijd ingetogen. Kijk eens bij onze armbanden of je daar een bijpassende tussen ziet staan. Bij We Love Silver is het tenslotte drie halen, twee betalen.

  9.99
 • Bali Hoop 12mm

  Zilveren Bali hoops, enkel bolletje, 12 mm

  Eenvoud siert, en dat geldt zeker voor deze Bali creolen. Je kunt het eenvoudig houden en er bijvoorbeeld deze armband bij dragen. Met meerdere gaatjes kun je er ook een paar rijkelijk versierde oorbellen bij kiezen.

  8.99
 • Bali Hoop 20mm

  Zilveren Bali hoops, slingermotiefjes, 20 mm

  Zilver kun je blinkend poetsen, maar in de geultjes van bewerkt zilver kun je er niet zo goed bij, daarom wordt het zilver daar zwart. En juist dat is zo typerend voor de Balinese sieraden.

  12.99

Onze Bali collectie

Bali is de laatste jaren helemaal in, en dat zijn de sieraden van Bali ook. De sieraden uit de Bali collectie van We Love Silver zijn allemaal met de hand gemaakt. Het gebruikte zilver is 925 sterling zilver, wat staat voor 92,5% zilver. Dit is het beste zilver dat voor sieraden gebruikt kan worden, een hoger percentage zilver maakt het te zacht waardoor de sieraden zouden vervormen.
Je vindt in onze Bali collectie ontwerpen met bijvoorbeeld veren, bladmotieven en allerlei geometrische figuurtjes als bolletjes en golvende lijnen. Door deze ontwerpen én omdat het zilver op sommige plaatsen donkerder kleurt, hebben de sieraden uit de Bali collectie een nostalgische uitstraling. Die vintage look is een trend die heel goed te combineren is met zowel een minimalistische look als met een meer romantische, zwierige stijl.
Vooral de oorringetjes – de hoops – in de Bali collectie van We Love Silver zijn heel erg populair!

Voor onze hele collectie geldt: Drie halen, twee betalen!

Winkelwagen
0
3 halen 2 betalen