Bali sieraden

Bali is de laatste jaren helemaal in, en dat zijn de Bali sieraden ook. De sieraden uit de Bali collectie van WeLoveSilver zijn allemaal met de hand gemaakt. Het gebruikte zilver is 925 sterling zilver, wat staat voor 92,5% zilver. Dit is het beste zilver dat voor Bali sieraden gebruikt kan worden, een hoger percentage zilver maakt het te zacht waardoor de sieraden zouden vervormen.
Je vindt in onze Bali sieraden collectie ontwerpen met bijvoorbeeld veren, bladmotieven en allerlei geometrische figuurtjes als bolletjes en golvende lijnen. Door deze ontwerpen én omdat het zilver op sommige plaatsen donkerder kleurt, hebben de Bali sieraden uit de collectie een nostalgische uitstraling. Die vintage look is een trend die heel goed te combineren is met zowel een minimalistische look als met een meer romantische, zwierige stijl.
Vooral de oorringetjes – de hoops – in de collectie Bali sieraden van WeLoveSilver zijn heel erg populair!

Ook voor alle Bali sieraden geldt: Drie halen, twee betalen!

Lees meer

Resultaat 1–64 van de 85 resultaten wordt getoond

Onze Bali sieraden

Het Indonesische eiland Bali is een waar paradijs met prachtige stranden, hindoeïstische tempels, rijstvelden, vulkanen en een gastvrije bevolking. Tot die bevolking behoren ook de vele zilversmeden die het oude ambacht van generatie op generatie doorgeven. De bali sieraden worden met veel zorg en aandacht voor details gemaakt. De natuur is een inspiratiebron voor de mooie ontwerpen, maar ook aspecten van de Balinese goden en andere hindoeïstische symbolen vind je regelmatig terug in de bali sieraden. De kenmerkende bewerking met kleine bolletjes, kuiltjes, gleufjes en dergelijke geeft de bali sieraden een uitgesproken bohemian look.

Winkelwagen
0
3 halen 2 betalen