Armbanden

Al in de oudheid droegen mannen en vrouwen armbanden. Soms alleen voor de sier, maar vaak ook om de macht en status van de drager te tonen of om te laten zien bij welke stam je hoorde. Sieraden werden onder meer gemaakt van steen, glas, beenderen, leer of metaal. Door de eeuwen heen veranderde het gebruik van materialen én de manier waarop sieraden gemaakt worden. Maar nog altijd worden armbanden gedragen omdat ze een sierwaarde hebben én omdat je er mee kunt laten zien wie je bent en waar je voor staat. Je kunt een armband om je pols dragen, maar bijvoorbeeld ook rond je bovenarm.

Lees meer over Armbanden

Toont alle 52 resultaten

 • Zilveren armband met kraaltjes en gladde hartjes

  WeLoveSilver heeft meerdere armbanden van zilveren geregen kraaltjes met daartussen een decoratie. In dit geval zijn die decoraties mooie gladde hartjes. De armbanden zijn elastisch door het silicone dat erin zit.

  19.99
 • Zilveren armband, mandala bloemen design

  De mandela met bloemen staat erom bekend om een helende werking te hebben. Deze zilveren armband met bloemen mandela zal jou dan ook niets dan goeds brengen!

  14.99
 • Katoenen armband met zilveren mandala

  De mandala is in beginsel het symbool voor de allesomvattende kosmos. Het verbindende element is de kern, het binnenste van de mandala en de rand kun je zien als de kringloop van het leven.

  12.99
 • Zilveren armband met kraaltjes en geperforeerde bolletjes

  De bolletjes die tussen de zilveren kraaltjes van deze armband zitten, zijn voorzien van tal van gaatjes. Daardoor hebben ze structuur en dat maakt deze armbandjes heel levendig. De armband is elastisch en past dus altijd.

  19.99
 • Zilveren armband met bewerkte kralen

  Dit armbandje wil je altijd wel dragen. Hij past overal bij en je kunt hem zelf heel gemakkelijk om en af doen omdat hij elastisch is. Tussen de gewone zilveren bolletjes zitten extra mooie, bewerkte kralen.

  16.99
 • Zilveren armband met bewerkte langwerpige kralen

  Wauw, dit is een bijzonder armbandje! Tussen de gewone zilveren kraaltjes zitten heel mooi versierde langwerpige zilveren kralen. Het armbandje is elastisch, dus hij past altijd en je kunt hem zelf om en af doen.

  16.99
 • Zilveren armband met tree of life

  WeLoveSilver heeft verschillende oorbellen – creolen, oorhangers en oorstekers – en een ketting met een levensboom. Ze zijn niet hetzelfde, maar toch heel mooi te combineren met deze armband. Er is immers geen enkele boom in de natuur hetzelfde?

  19.99
 • Zilveren armband, bolletjes met hanger, hart

  Deze zilveren armband bestaat uit aaneengeregen bolletjes kralen met daaraan een hartje als hangertje. De bolletjes zijn geregen aan sterk en elastisch silicone, zodat je hem gemakkelijk om en af kunt doen.

  19.99
 • Sierlijke zilveren armband

  Verstelbare armband met bolletjes en kubusjes met kristallen

  Wat een mooie combinatie van vormen! Het vloeiende rond van de bolletjes, de hoeken en rechte lijnen van de kubussen en de veelvlakken van de kristallen in de kubusjes. Als je van onvoorspelbaarheid houdt, is dit jouw armband!

  19.99
 • Zilveren armband met ovale delen

  Elastische zilveren armband met bolletjes en ovale kralen

  Net even anders dan andere armbanden is deze elastische zilveren armband met bolletjes en ovale kralen. De armband is elastisch door de silicone – een soepel en sterk materiaal – die erin verwerkt is.

  19.99
 • Zilveren armband met één grote bolletje

  Elastische armband met kleine bolletjes en één groot zilveren bolletje

  Fijntjes en eenvoudig. En overal bij te dragen, elke dag opnieuw. In deze armband zit silicone verwerkt, een sterk en elastisch materiaal dat niet uitdroogt, poreus wordt of verweert zoals elastiek.

  19.99
 • Katoenen armband met Shiva Eye in zilver

  Het parelmoer van het sluitstukje van de tulbandschelp heeft een schitterende spiraalvorm. Het wordt wel Shiva Eye genoemd en wordt veel in sieraden verwerkt. Het beschermt tegen allerlei vormen van negativiteit.

  13.99
 • Zilveren armband met kraaltjes en sterretjes

  De sterren staan verspreid door het hele heelal, zonder enige regelmaat. Bij deze armband is het aantal zilveren kraaltjes tussen de sterretjes ook niet steeds gelijk, kijk en tel maar eens goed!

  19.99
 • Elastische armband met kleine en grotere bolletjes

  Fijne basic armband die overal bij past. Daar kun je er eigenlijk niet genoeg van hebben. Je kunt bij ons drie armbanden halen voor de prijs van twee. Kijk dus gerust even verder!

  19.99
 • Fraai bewerkte verstelbare armband met kristal

  Dit is een van de armbanden die heel mooi passen bij de sieraden uit de Bali collectie. De in zilver gevatte kristal in het midden maakt hem extra sierlijk. De armband is heel gemakkelijk verstelbaar, hij zal je dus zeker passen.

  19.99
 • Armband met vleugel

  Verstelbare armband met bolletjes en vleugel

  Deze armband met bolletjes en een hangend vleugeltje past perfect bij de creolen met vleugels of bij de oorstekers met vleugels. Bestel ze alle drie en betaal er maar twee!

  19.99
 • Armband met verschillende zilveren kralen

  Verstelbare armband met gladde en bewerkte kralen

  Mooie armband met gladde en bewerkte kralen die heel mooi bij de stijl van de Bali creolen past. De verstelbare sluiting werkt heel gemakkelijk, je kunt hem goed met één hand om- en afdoen.

  19.99
 • Zilveren armband met infinity teken

  Het infinity teken is het symbool van oneindigheid. Maar je kunt het ook zien als het vereeuwigen van een bijzonder moment of het steeds vernieuwen van het leven zelf. Een symbool met een persoonlijke waarde dus!

  19.99
 • Katoenen armband met zilveren mandala, bloem

  De bloem in een mandala wordt ook wel ‘levensbloem’ of ‘flower of life’ genoemd. Het is de basis waar al het andere uit voortkomt. Zilver heeft een speciale betekenis, het staat voor de gevoelswereld en het onbewuste.

  13.99
 • Katoenen armband met zilveren levensboom

  Deze armband past heel mooi bij deze oorstekers WLS-LOVE113-FH of bij deze oorhangers WLS-LOVE104-FH en bij deze creolen WLS-LOVE-156. WeLoveSilver heeft overigens ook een geheel zilveren armbandje met levensboom WLS-LOVE209-ST. Deze zwarte katoenen armband is verstelbaar.

  12.99
 • Katoenen armband met zilveren levensboom, liggend

  WeLoveSilver heeft nog een katoenen armbandje met zilveren levensboom. Deze armband is er ook met een staande boom WLS-LOVE-346. De katoenen armbandjes zijn verstelbaar en ze zijn geschikt voor hem en voor haar.

  12.99
 • Katoenen armband met zilveren zon

  Deze zon lacht je tegen! Nou worden – zeker in Nederland – de meeste mensen ook wel vrolijk van een zonnetje. En als je het zonnetje in huis bent, ben jij een lekker vrolijk type.

  12.99
 • Katoenen armband met yin-yangsymbool

  Het yin-yangsymbool is een oud Chinees symbool, waarbij yin voor mannelijk staat en yang voor vrouwelijk. Beide zijn in alle elementen van de kosmos te vinden en zijn met elkaar in evenwicht.

  13.99
 • Katoenen armband met zilveren ster

  Deze zwarte katoenen armbandjes zijn leuk voor hem en voor haar, en al helemaal met zo’n symbool als deze ster. Hij is vrij dik, dus lekker stoer. Voor de meiden: draag hem bijvoorbeeld bij deze creolen WLS-4735-SF.

  11.99
 • Zilveren armband met kraaltjes en bloempjes

  Deze armband is gemaakt van zilveren kraaltjes met daartussen lieve bloempjes. In de armband is sterk, rekbaar silicone verwerkt waardoor de armband elastisch is. Je kunt hem gemakkelijk om en af doen.

  19.99
 • Zilveren armband met kraaltjes en bolletjesschijfjes

  Tussen de zilveren kraaltjes van deze armband zit telkens een iets grotere zilveren kraal met aan weerszijden een klein schijfje dat uit bolletjes bestaat. De armband is elastisch door het silicone dat erin zit.

  19.99
 • Zilveren armband met bloemetjes

  Elastische armband met zilveren bloemetjes

  Deze elastische armband met silicone heeft tussen de zilveren bolletjeskralen een viertal mooi versierde bloemetjes en in het midden een zilveren steentje met spiraal. Samen symboliseren ze de groei en bloei van het leven.

  16.99
 • Zilveren armband met hartjes hanger

  Verstelbare armband met zilveren bolletjes en hartjeshanger

  Voor de romantici onder ons: een armband met zilveren bolletjes en daaraan een hangend hartje. Een speels ontwerp, het hartje hangt aan twee schakels en heeft daarom ruimte te bewegen en te bengelen.

  19.99
 • Armband mer ster

  Verstelbare armband met bolletjes en ster

  Het sterretje van deze armband schittert je tegemoet. Wedden dat dit een van je favoriete sieraden wordt? Je kunt hem namelijk echt overal bij dragen! Het armbandje heeft een super gemakkelijke, verstelbare sluiting die goed blijft zitten.

  19.99
 • Katoenen armband met zilveren uil

  De uil wordt wel als een symbool van wijsheid gezien, maar in sommige culturen kondigt het nachtelijke schreeuwen van de uil de dood aan. Uilen komen over de hele wereld voor, behalve op de Zuidpool.

  13.99
 • Katoenen armband met zilveren vlinder

  Dit zwarte verstelbare armbandje heeft een prachtig bewerkte vlinder. Vlinders zie je het vaakst in de zomer omdat ze bij warmte beter kunnen vliegen, maar er bestaan ook wintervlinders die heel trage vleugelslagen maken.

  13.99
 • Katoenen armband met zilveren oneindigheidsteken, bezet met kristallen

  De lemniscaat – ook wel infinity of oneindigheidsteken genoemd – staat logischerwijze voor oneindigheid, voor een liefde die nooit voorbijgaat bijvoorbeeld, of het leven dat niet ophoudt na de dood. Deze zilveren lemniscaat is bezet met tal van kristalletjes.

  12.99
 • Katoenen armband met zilveren sneeuwvlok

  Sneeuwvlokken – of ijskristallen – zijn heel bijzonder. Elk exemplaar is anders dan alle andere en toch is de basis voor elke sneeuwvlok hetzelfde, ze hebben namelijk altijd een patroon met zes punten.

  12.99
 • Katoenen armband met twee zilveren harten

  Deze armband heeft twee zilveren harten die in elkaar grijpen. Ze zijn voor altijd met elkaar verbonden, maar bewegen wel onafhankelijk van elkaar. Een heel geschikte vriendschapsarmband om samen met je lief of beste vriend(in) te dragen!

  12.99
 • Katoenen armband met Chinees teken Rijkdom

  Tot het Chinese schrift behoren naast het Chinees ook het Japans, Vietnamees, Koreaans en Zhuang (een Tai taal). Deze armband heeft een zilveren chinees teken wat staat voor rijkdom. De uitspraak verschilt per taal, daarom verstaan Vietnamezen en Japanners elkaar niet goed, maar ze kunnen elkaars woorden wel lezen.

  12.99
 • Katoenen armband met zilveren mandala, groot

  De buitenste rand van de mandala wordt wel circle of life genoemd, maar ook wel levenswiel. Bij deze mandala zie je bij de buitenste rand een heel mooie dynamiek die heel goed past bij de term levenswiel.

  12.99
 • Katoenen armband met zilveren, bewerkt hart

  Dit hart is super mooi bewerkt. Als je er twee bestelt, kun je er eentje aan je beste vriend(in) geven of aan jouw lief. En kies dan meteen nog een sieraad, want het is drie halen, twee betalen.

  12.99
 • Katoenen armband met zilveren hamsa

  In deze praktisch verstelbare armband van zwarte katoen zit een zilveren hamsa, of handje van Fatima. Het handje is binnen diverse culturen een beschermende amulet. Leuke armband voor hem en voor haar!

  12.99
 • Katoenen armband met zilveren mandala, levensbloem

  Deze mandala is een van de oudste mandala’s en kreeg de naam ‘levensbloem’ omdat de overlappende stukjes cirkel aan bloemblaadjes doen denken. Het symboliseert de kern waar alles uit voortkomt.

  11.99
 • Katoenen armband met zilveren handje van Fatima

  Het handje van Fatima wordt ook wel hamsa of khamsa genoemd. Het is een beschermend amulet dat in verschillende culturen voorkomt. Het handje van Fatima herken je aan de twee duimen.

  11.99
 • Katoenen armband met zilveren levensbloem mandala

  De levensbloem wordt veel gebruikt als mandala, het is een van de oudste vormen binnen het hindoeïsme en boeddhisme. De levensbloem symboliseert het wezen – of de kern – waar alles uit voortkomt.

  11.99
 • Katoenen armband met zilveren bloem of mandala

  Je kunt er een sierlijke bloem in zien, maar ook een mandala, en wel de levensbloem. Deze levensbloem is de oorsprong van alles. Het is een van de oudste en meest gebruikte basisvormen van de mandala.

  11.99
 • Katoenen armband met zilveren anker

  Het anker is het symbool van de hoop, maar ook van standvastigheid. Het anker houdt een schip op zijn plaats en is de – soms enige – hoop op redding bij een zware storm.

  11.99
 • Katoenen armband met zilveren zon

  Als je je de aarde voorstelt als een tennisbal, dan zou de zon 3,8 meter in doorsnede zijn en net zoveel wegen als twee auto’s bij elkaar. De aarde zou dan op ruim 400 meter van de zon staan!

  11.99
 • Katoenen armband met open ster

  Het begrip, maar ook het symbool ‘ster’ heeft veelal te maken met onbereikbaarheid, maar ook met waardering en een stralend succes. Je kunt bijvoorbeeld met sterren aangeven hoe goed of leuk je iets vindt.

  11.99
 • Katoenen armband met infinityteken

  Het infinityteken is een platliggende acht die je alsmaar kunt blijven volgen. Anders dan een cirkel, die ook oneindig is, heeft het infinityteken een kruising. Je blijft dus niet in een kringetje rondlopen, maar er zijn splitsingen en keuzemomenten.

  11.99
 • Zilveren armband met kraaltjes en bewerkte hartjes

  Tussen de zilveren kraaltjes zitten leuke, bewerkte hartjes geregen. Het silicone in de armband zorgt ervoor dat hij elastisch is, maar toch heel sterk. Zo kun je hem goed af en om doen.

  19.99
 • Zilveren armband met staafjes

  Verstelbare armband met bolletjes en ovale kralen

  De combinatie van bolletjes en ovale kralen kwamen we ook tegen in dit elastische armbandje. De verstelbare versie is net wat speelser door de vrije uiteinden van schakels waaraan hartjes hangen.

  19.99
 • Armband met zilveren kralen

  Verstelbare armband met bolletjes en kristal

  Het kristal schittert en fonkelt tussen de zilveren kralen van deze armband. Dit armbandje is ook leuk om rond je bovenarm te dragen – als deze tenminste niet al te gespierd is!

  19.99
 • Armband met sneeuwvlokje

  Armband met sneeuwvlok

  Subtiel armbandje met fijne schakeltjes en een origineel sneeuwvlokje dat zelfs bij zomerse temperaturen niet smelt. Sneeuwvlokken zijn ijskristallen die in de kern allemaal zes ‘armen’ hebben in de mooiste patronen, net als in dit armbandje.

  19.99
 • Armband ketting met driehoek

  Armband ketting met driehoek

  De driehoek heeft verschillende betekenissen. We noemen er eentje: met de punt naar beneden staat hij voor vrouwelijkheid en moederschap, met de punt naar boven voor manlijkheid en vaderschap. Hoe ga jij deze armband dragen?

  19.99
 • Oneindigheid

  Gold plated armband met infinity teken

  Het infinity teken wordt ook wel lemniscaat genoemd. Het staat symbool voor eindeloosheid, een eindeloze liefde bijvoorbeeld. Hopelijk draag je deze gold plated armband – met een echt gouden laagje over zilver – met eindeloos veel plezier!

  14.95

De zilveren armbanden van WeLoveSilver

Vroeger was het dragen van armbanden voorbehouden aan de elite. Alleen zij konden het zich veroorloven – de meestal speciaal voor hen gemaakte – sieraden te kopen. Tegenwoordig hoeven armbanden niet zo duur te zijn, dat kun je wel zien aan de armbanden van We Love Silver! Bij We Love Silver koop je drie armbanden tegen de prijs van twee. Je kunt bij ons dan ook naar hartenlust shoppen en een armband bij elke outfit scoren.
Wij hebben armbanden van 925 sterling zilver- het beste zilver dat gebruikt wordt voor sieraden – maar ook gold plated en rose gold plated armbanden. Die armbanden zijn al dan niet gecombineerd met Cubi Zirkonia, epoxy kleurtjes of bijvoorbeeld kristallen en andere steentjes. Je vindt in onze collectie diverse modellen, waaronder schakelarmbanden, verstelbare armbanden en elastische armbanden.

Winkelwagen
0
3 halen 2 betalen